Play ponuda
Play ponuda
ČESTITKE

RTL Direkt slavi osmi rođendan: Uz torte, vrijedna ekipa s Mojmirom Pastorčić proslavila ga je u redakciji

Jedinstven, drugačiji, duhovit, relevantan, bez konkurencije, bez zadrške i bez dlake na jeziku – RTL Direkt ostaje dosljedan sebi već osam godina

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 20.4.2023. u 17:06
Play ponuda

RTL Direkt je prvi put na televizijskom ekranu glavnog kanala emitiran 20. travnja 2015. godine kada je, u točno 22:15 sati, počeo novi late night news magazin na čelu sa Zoranom Šprajcom. Od tada RTL Direkt gotovo svake večeri ulazi u domove stotina tisuća gledatelja i ubrzo postaje najpopularniji news sadržaj u Hrvatskoj.

Tijekom osam godina rada RTL Direkt pronašao je put do publike, struke i kritike, nagrađen je najvažnijim medijskim nagradama poput Večernjakove ruže i Zlatnog studija, a brojna priznanja otišla su u ruke voditelja i reportera emisije. 

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f89c4f44-df8a-11ed-9061-4695913ed1ab/original

Izvor: RTL

U ovih osam godina mijenjali su se i urednici i novinari i producenti pa i voditelji, mijenjala se i glazba i špica, ali je bit emisije ostala ista.

Ekipa RTL Direkta okupila se u redakciji kako bi proslavili svoj osmi rođendan! Ovim putem im čestitamo važnu obljetnicu.

Ako ste propustili emisiju, RTL Direkt pogledajte na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVAKA ČAST

Izgubio 70 kilograma i izgleda kao drugi čovjek! Zvijezda TV serije otkrila tajnu uspjeha: 'Mislim da sam ispunio taj dio'

Play ponuda

Više s weba