Novosti

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek večeras na RTL-u: Ne propustite vrhunsku akcijsku komediju

Ono kad ponajbolji tjelohranitelj dobije novog klijenta - svog najgoreg neprijatelja. Vrhunsku akcijsku komediju 'Čuvaj me s leđa' pogledajte u 23:25 na RTL-u

RTL.hr
18.05.2023 16:56

Michael Bryce (Ryan Reynolds) dobro zarađuje kao privatni tjelohranitelj elitnog društva. No sve se promijeni kada njegov klijent Takashi Kurosawa bude ubijen. Bryceova karijera krene prema dolje i on postaje tjelohranitelj dekadentnih direktora korporacija, koji u Londonu uživaju u drogama. U međuvremenu, Vladislavu Dukhovichu (Gary Oldman), bjeloruskom diktatoru, sudi se na Međunarodnom kaznenom sudu za zločine protiv čovječnosti.

Tužiteljstvo nema čvrste dokaze protiv Dukhovicha pa je njihova posljednja nada zloglasni ubojica Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), koji pristaje svjedočiti protiv Dukhovicha u zamjenu za puštanje njegove supruge Sonije (Salma Hayek) iz zatvora. Na čelu s agentom Interpola Rousselom (Élodie Yung), konvoj prati Kincaida na suđenje, no Dukhovichevi ljudi presijeku konvoj i ubijaju gotovo čitav naoružani tim. Kincaid preživi napad te ga agent Roussel odvodi u Interpolovu sigurnu kuću. No Rousell sad zna da se agenciji ne može vjerovati zbog curenja informacija pa zove Brycea da zaštiti Kincaida na putu do Haaga.

U režiji Patricka Hughesa , koji je isporučio film 'Plaćenici 3' stiže još jedna akcijska komedija koja je udružila dvije velike zvijezde velikog platna - Ryana Reynoldsa i Samuela L. Jacksona, o čijim je izvedbama ovisio čitav film. Kemija među njima bila je izvanredna, što su filmski znalci primijetili i pohvalili. Trzavice, zafrkancije, podbadanja između njih dvojice, dok im životi vise o koncu, doista su smiješne te će možda neke podsjetiti na kemiju između Mela Gibsona i Dannyja Glovera u 'Smrtonosnom oružju'. Osim Ryana Reynoldsa i Samuela L. Jacksona, ne smijemo zaboraviti Salmu Hayek, Garyja Oldmana i Richarda E. Granta, koji možda nisu u prvom planu, ali svakako su šlag na ovoj vrlo ukusnoj filmskoj poslastici.


Akcijske filmove pogledaj i na PLAYU .