Play ponuda
Play ponuda
Na Kockici

ANKETA Šarena Fran, sarkastični Niles, zbunjeni Maxwell: Koji lik iz serije 'Dadilja' najviše volite?

Simpatičnu Fran i njenu veselu ekipu gledajte od ponedjeljka do petka od 19.55 sati na Kockici

Image
RTL.hr/ 8.5.2023. u 15:17
Play ponuda

Fran Fine (Fran Drescher) je Židovka nazalnog, plačljivog glasa iz Queensa koju su upravo zadesile brojne nesreće. Dobila je otkaz na poslu i istovremeno ju je ostavio momak. Rješenje za prvi problem je nakratko pronašla prodajući kozmetiku na Manhattanu, što ju je odvelo do kuće Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy), bogatog engleskog udovca, inače uspješnog producenta na Broadwayu. Kako krivo pretpostavi da je Fran došla zbog oglasa kojim je tražio dadilju za svoje troje djece, ona biva zaposlena upravo s tim zadacima.

Image

Biste li 'Dadilji' Fran Drescher dali 62 godine? Simpatična glumica i ikona 90-ih još uvijek izgleda sjajno

Fotogalerija
Image

Biste li 'Dadilji' Fran Drescher dali 62 godine? Simpatična glumica i ikona 90-ih još uvijek izgleda sjajno

Fotogalerija

Fran se ubrzo silno veže za djecu; Maggie (Nicole Tom), Brightona (Benjamin Salisbury) i Grace (Madeline Zima), te se sprijatelji s batlerom Nilesom (Daniel Davis) koji uvijek ima najnovije i najtočnije informacije o svemu što se zbiva u kući. Tom neočekivanom zabunom, Sheffieldi su dobili ne samo dadilju, nego i cijelu galeriju živopisnih likova koji kao u paketu dolaze s Fran. Tu je Franina majka Sylvia (Renee Taylor), Franina najbolja prijateljica Val (Rachel Chagall) koja ima niski IQ i Franina prabaka Yetta (Ann Morgan Guilbert). Fran je uspjela vratiti veselje u kuću koja je bila tužna sve od smrti gospođe Sheffield, a osim što je dijelom zamijenila majku za troje djece, javlja se tenzija seksualne privlačnosti između Fran i gospodina Sheffielda, što nikako ne odgovara njegovoj poslovnoj partnerici C.C. Babbock (Lauren Lane), koja je u njega zaljubljena i u Franny vidi konkurenciju...

Ovu genijalnu seriju koja nasmijava obitelji diljem svijeta gledajte od ponedjeljka do petka u 19:55 na Kockici, a u anketi nam otkrijte - tko vam je najdraži lik iz 'Dadilje'?

Image

Dadilja

humoristična serija
SAD - 1993
Ponedjeljak - petak u 19.55 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠKICNITE

Prve fotografije sa seta nove RTL-ove dramske serije: Gledatelje na jesen čeka mnogo intriga, ali i zabave

Play ponuda

Više s weba