Play ponuda
Play ponuda
PRVI ROĐENDAN

'Stanje nacije' je u slavljeničkom 'điru': Znate li tko je bio prva tema Zoranu Šprajcu u dotad neviđenom for...

Emisija 'Stanje nacije' sa Zoranom Šprajcom s prikazivanjem je počela sredinom svibnja prošle godine te je već u prvom emitiranju zabilježila odlične rezultate gledanosti i tako ubrzo postala jedna od najgledanijih u Hrvatskoj

RTL.hr/ 21.5.2023. u 18:00
Play ponuda

Voditelj i urednik Zoran Šprajc pronašao je žanr u kojem se fantastično snalazi - političku satiru, u kojem ga publika jednostavno obožava, a njegovi originalni komentari na aktualnosti u Hrvatskoj i svijetu jedan su od glavnih razloga velike popularnosti ove emisije.

"Samo ime emisije 'Stanje nacije' zapravo baš dobro opisuje ono čime se bavimo - kroz tjedne događaje dajemo dijagnozu političkog, ekonomskog i mentalnog zdravlja nacije. Kod nas nema zabranjenih tema, ali zabranjeno je hvaliti bilo kojeg političara, političku stranku, interesnu organizaciju ili javnu instituciju. Jer kad bi sve bilo vrijedno hvale, onda bi i stanje nacije bilo pohvalno, što, nažalost - nije", otkriva Šprajc.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/443218d2-f587-11ed-ab27-d6ebf6ea082d/original

Izvor: RTL

U emisiji nas Šprajc stalno iznenađuje svojim humorom i skečevima te je tako onu prvu posvetio jedinom i jedinstvenom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Komentirao je Milanovićevu pozivku na pobunu nakon što je Ustavni sud odbio zahtjev za referendum o izmjeni Ustava. Ozbiljna tema, a neozbiljan način - najbolje kako osvijestiti publiku.

Plenković, Milanović, Vlada, opozicija, inflacija, recesija, međunarodni odnosi – sve su to teme koje je pročešljao u posljednjih godinu dana. Živjela nam satira još dugo, dugo!

Tko je trenutačno u fokusu javnosti i što je stvarno bitno - pratite uz Zorana Šprajca i 'Stanje nacije' na RTL-u i PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
važno je djelovati!

Zeleni tjedan na RTL-u poziva: 'Pokrenimo se zajedno!'

Play ponuda

Više s weba