Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u hit seriji 'Očev izbor'? Denizu ponestaje vremena pa Irfan i Egemen kreću u opasnu igru

U nastavku vam donosimo što vas danas čeka u hit seriji 'Očev izbor'

Image
Foto: Očev izbor
RTL.hr/ 10.1.2023. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo lalp život Irfana, cijenjenog profesora na sveučilištu, iznenada krene nizbrdo. Najprije dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli.

Što vas danas očekuje?

Irfan je pred najtežim ispitom u životu; mora zaštititi svoju obitelj i suočiti se sa Süleymanom. Ayşe donosi tešku odluku kada neočekivano sretne Irfana. Dok se bavi Irfanom, Süleyman se sukobljava sa suprugom Kudretom zbog Ilaye. Denizu ponestaje vremena pa Irfan i Egemen kreću u opasnu igru koja će svima promijeniti živote

Radnja hit serije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 13.45 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba