Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u hit seriji 'Očev izbor'? Irfan je iznenađen što je upravo sreo ljubav svog života

U nastavku vam donosimo što vas danas čeka u hit seriji 'Očev izbor'

Image
RTL.hr/ 11.1.2023. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo Irfana pred najtežim ispitom u životu; mora zaštititi svoju obitelj i suočiti se sa Süleymanom. Ayşe donosi tešku odluku kada neočekivano sretne Irfana. Dok se bavi Irfanom, Süleyman se sukobljava sa suprugom Kudretom zbog Ilaye. Denizu ponestaje vremena pa Irfan i Egemen kreću u opasnu igru koja će svima promijeniti živote.

Što vas danas očekuje?

Deniz ima sve manje vremena pa Irfan i Egemen čine sve kako bi nabavili novac. Irfan je iznenađen što je upravo sreo ljubav svog života Ilay, a Eda osjeti tamni oblak nad njihovim brakom. Ayşe pokušava doznati što povezuje Irfana i Süleymana. U međuvremenu, sin Süleymana i Kudret, Hakan prigrli Ayşe, dok Ilayina pohlepa i Edina sumnjičavost još više sve kompliciraju.

Radnja hit serije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 13.45 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba