Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u hit seriji 'Očev izbor'? Irfan riskira sve kako bi spasio sina

U nastavku vam donosimo što vas danas čeka u hit seriji 'Očev izbor'

Image
RTL.hr/ 12.1.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Deniz ima sve manje vremena pa Irfan i Egemen čine sve kako bi nabavili novac. Irfan je iznenađen što je upravo sreo ljubav svog života Ilay, a Eda osjeti tamni oblak nad njihovim brakom. Ayşe pokušava doznati što povezuje Irfana i Süleymana. U međuvremenu, sin Süleymana i Kudret, Hakan prigrli Ayşe, dok Ilayina pohlepa i Edina sumnjičav

Što vas danas očekuje?

Irfan riskira sve kako bi spasio sina. Uz Ayseinu pomoć, Irfan ulazi u Süleymanov ured kako bi došao do vrijednih informacija. No također mora odlučiti kako će se postaviti u situaciji s Ilay. Eda napravi veliku pogrešku zbog straha da će izgubiti Irfana, a Egemen joj pruži ruku pomoći. Ayşe se ponovno suočava s Irfanom, koji pokušava držati Ilay podalje od Babilona. Stvari postaju opasne i komplicirane kada se Kudret neočekivano umiješa. 

Radnja hit serije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 13.45 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba