Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u seriji 'Očev izbor'? Denizovo zdravlje se pogoršava, a Irfan planira financijsku prevaru

U nastavku vam donosimo što vas danas očekuje u novoj epizodi serije 'Očev izbor'

Image
RTL.hr/ 16.1.2023. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U posljednjoj epizodi vidjeli smo kako Irfan riskira sve kako bi spasio sina. Uz Ayseinu pomoć, Irfan ulazi u Süleymanov ured kako bi došao do vrijednih informacija. No također mora odlučiti kako će se postaviti u situaciji s Ilay. Eda napravi veliku pogrešku zbog straha da će izgubiti Irfana, a Egemen joj pruži ruku pomoći. Ayşe se ponovno suočava s Irfanom, koji pokušava držati Ilay podalje od Babilona. Stvari postaju opasne i komplicirane kada se Kudret neočekivano umiješa. 

Što vas danas očekuje?

Denizovo zdravlje se pogoršava i Egemen odlazi s Edom u bolnicu. Tražeći izlaz iz situacije, Irfan planira financijsku prevaru.

Radnja serije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Životu Irfana (Halit Ergenç), profesora ekonomije na državnom sveučilištu, iznenada krene nizbrdo. Najprije nepravedno dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli. Irfan i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć, no kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihovog prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven). Irfan će ponovno sresti Ilay (Birce Akalay), ljubav svog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati a koja je sada Süleymanova (Mesut Akusta) ljubavnica te mladu ženu Ayşe (Aslı Enver), koja bi mogla postati njegova spasiteljica.

Image

Očev izbor

dramska/ triler serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 13.45 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba