Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DESETA EPIZODA

Što vas danas očekuje u seriji 'Očev izbor'? Eda slomljena zbog Irfanove odluke, a sukob sa Sulejmanom se zahuktava

U nastavku vam donosimo što vas danas očekuje u novoj epizodi serije 'Očev izbor'

Image
RTL.hr/ 25.1.2023. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prošloj epizodi Ayşe se nevoljko zbližava s Hakanom kako bi saznala više o Süleymanu, dok se on suočava s Kudret kada sazna da je kovala urotu protiv İlaya.

Što vas danas očekuje?

Eda pokušava razumjeti Irfanovu iznenadnu odluku da bi se trebali razvesti. Potresena je strahom da će ga izgubiti. Kudret želi saznati sve o Ayşeinoj prošlosti. Ayşe dolazi u Kudret dok juri Süleymanove mutne poslove. Dok pokušava ponovno pridobiti Ilaya, Süleyman dovodi Irfana u opasnost. Sukob Kudreta i Süleymana se zahuktava. Mert posumnja u Ayşine tajnovite poteze. Hoće li Irfan uspjeti uvjeriti Edu da se razvede? Hoće li Süleyman ponovno pridobiti Ilaya? Hoće li Ayşin pravi identitet policajke biti razotkriven?

O čemu se radi?

Životu Irfana (Halit Ergenç), profesora ekonomije na državnom sveučilištu, iznenada krene nizbrdo. Najprije nepravedno dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli. Irfan i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć, no kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihovog prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven). Irfan će ponovno sresti Ilay (Birce Akalay), ljubav svog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati a koja je sada Süleymanova (Mesut Akusta) ljubavnica te mladu ženu Ayşe (Aslı Enver), koja bi mogla postati njegova spasiteljica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
od 9. siječnja u 21:15 sati

Zvijezde 'Sulejmana Veličanstvenog' ponovno na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba