Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SEDMA EPIZODA

Što vas danas očekuje u seriji 'Očev izbor'? Najbolji prijatelj nesretnom je Irfanu zabio nož u leđa

U nastavku vam donosimo što vas danas očekuje u novoj epizodi serije 'Očev izbor'

Image
RTL.hr/ 20.1.2023. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi Irfan je proučavao Ponzijevu shemu kako bi ostvario svoj plan dok je Egemen organizirao okupljanje klijenata. Eda se pak s Denizom uselila u roditeljsku kuću.

Što vas danas očekuje?

Irfan dobiva nož u leđa od strane svog najboljeg prijatelja i suočava se s Egemenom. Dok vrijeme za Denizovu operaciju ističe, Süleyman traži način da vrati svoj novac. İlay pronalazi novac i pokušava okupiti İrfana i Egemena da plate dug. Kudret primjećuje da je Hakan ozbiljan u vezi s Ayşe i pokušava pronaći način da je pobliže upozna. Hoće li İrfan oprostiti Egemenu izdaju? Hoće li se Deniz oporaviti unatoč neuspjesima? Radnja je sve napetija u seriji 'Očev izbor'.

O čemu se radi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Životu Irfana (Halit Ergenç), profesora ekonomije na državnom sveučilištu, iznenada krene nizbrdo. Najprije nepravedno dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli. Irfan i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć, no kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihovog prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven). Irfan će ponovno sresti Ilay (Birce Akalay), ljubav svog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati a koja je sada Süleymanova (Mesut Akusta) ljubavnica te mladu ženu Ayşe (Aslı Enver), koja bi mogla postati njegova spasiteljica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Baš fora!

Konačno je stigao: Kockić plišanac – najljepši dar za vaše najmlađe!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba