Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Stara ljubav zaborava nema

Tko je Selin Atakan, Serkanova bivša zaručnica kojoj se odlučio osvetiti?

Serkanova ljubav iz djetinjstva neće lako prihvatiti njegovu iznenadnu zaručnicu Edu, a onda će nastati pravi ljubavni zaplet u kojem će netko završiti slomljena srca…

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 26.6.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularna serija 'Miriše na ljubav' postala je globalni hit zbog svoje iznimno intrigantne ljubavne priče. Naime, uspješan, ali nemilosrdan poduzetnik Serkan Bolat zbog nesporazuma ukine stipendiju talentiranoj djevojci iz prigrađa Edi Yildiz te ih neobičan splet okolnosti dovede pred izazov života. Serkan i Eda odluče se pretvarati da su zaručeni kako bi svatko dobio ono što želi – Eda svoju stipendiju i priliku za bolju budućnost, a Serkan svoju bivšu zaručnicu Selin kojoj se želi osvetiti nakon što je čuo vijest o njezinoj skoroj udaji za drugoga.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Selin Atakan poznaje Serkana još odmalena, zajedno su odrasli jer su se njihove imućne obitelji često družile. Kroz godine, odnos Selin i Serkana iz prijateljstva je prerastao u ljubavnu vezu. Iako se oduvijek činilo kako su oni savršen par te da će svoje obitelji uskoro razveseliti s vijesti o ženidbi, Serkan je njihovu vezu stavio u drugi plan dok mu je u fokusu bio posao i izgradnja karijere. Zbog različitih prioriteta u životu, Selin je dojadilo čekati na vjenčanje sa Serkanom pa je odlučila prekinuti s njim i tako mu dati do znanja što je imao, a izgubio.

Image
Foto:
Image

Međutim, obrazovanoj, uspješnoj, zgodnoj i pametnoj ženi poput Selin nije trebalo dugo da upozna nekog novog, nekoga kome će ona i njihova veza biti na prvom mjestu. To je rezultiralo brzim zarukama i skorim vjenčanjem za drugoga, što se Serkanu Bolatu neće svidjeti. No ni Selin neće biti oduševljena kad čuje da se njezina prva prava ljubav odjednom zaručila za njoj u potpunosti nepoznatu djevojku Edu Yildiz.

Image
Foto:
Image

Kako će se rasplesti ova ljubavna zavrzlama, kako će Selin reagirati na Serkanovu osvetu i čija će ljubav prevladati sve prepreke – pratite u novoj hit-seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 21.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VRIJEME JE ZA RUKOMET!

Sraz titana: Utakmicu Francuska - Njemačka ne propustite večeras na RTL2!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba