Novosti

Upoznajte bogatu i moćnu obitelj Bolat te njihovu suprotnost – skromne i optimistične prijateljice Ede Yildiz

U ponedjeljak u 21.15 sati na RTL-u s prikazivanjem počinje globalna hit-serija Miriše na ljubav' u kojoj glavne uloge tumače popularni glumci Hande Ercel i Kerem Bursin, a uz njih u ovoj ljubavnoj poslastici svoje uloge su pronašli i drugi poznati turski glumci.

RTL.hr
25.06.2022 10:30

Serkan Bolat (Kerem Bursin) uspješan je i pomalo arogantan poduzetnik koji dolazi iz vrlo bogate i moćne turske obitelji. Njegova majka je Aydan Bolat koju tumači poznata glumica Neslihan Yeldan , a svjetsku je slavu zapečatila ulogom u televizijskoj uspješnici 'Istanbulska nevjesta'. Aydan je žena sa stilom i jasnim stavom koja ima potrebu sve kontrolirati. Prezire šire mase te je vrlo izbirljiva kad je riječ o ljudima s kojima provodi svoje dragocjeno vrijeme. Aydan dolazi i dolazi iz jedne važne obitelji, no kao djevojka je pobjegla od kuće kako bi se mogla udati za Alptekina, Serkanova oca. Iako su bili ludo zaljubljeni u mladosti, njihov brak se vrlo brzo raspao.

Miriše na ljubav (7).JPG

Lik Serkanova oca igra hvaljeni turski glumac Ahmet Somers , kojeg će gledatelji u seriji 'Miriše na ljubav' upoznati kao Alptekina Bolata. Alptekin je čovjek od riječi koji nikad ne zaboravlja svoje voljene. Dolazi iz obitelji srednje klase, no po završetku studija postaje uspješan inženjer. Vrlo je radišan, spretan i snalažljiv pa je pokrenuo vlastiti posao i ubrzo izgradio uspješnu kompaniju. Njegov sin Serkan i on imaju mnoge sličnosti, uključujući radne navike i smisao za posao, međutim, nikako ne mogu pronaći zajednički jezik što ih često dovodi u konflikt.

Miriše na ljubav (6).JPG

Pored obitelji Serkan Bolat uvijek može računati na svog poslovnog partnera Engina Sezgina , kojeg glumi zgodni i popularni Anil Ilter . Engin je emotivan, human i pristupačan, osoba koja teško kaže 'ne'. On je spontan, lako oprašta tuđe pogreške i naivno vjeruje u ljubav, on je potpuna suprotnost Serkanu.

Miriše na ljubav (5).JPG

Za razliku od Serkana, koji ima veliku obitelj i bogato obiteljsko nasljeđe, Eda Yildiz je skromna djevojka iz prigrađa koja je vrlo rano ostala bez roditelja pa su tetka i njezine prijateljice zapravo jedina obitelj koju ima. Od gubitka roditelja za Edu se brine njezina tetka Ayfer Yildiz , a u toj ulozi pronašla se glumica Evrim Dogan , poznata po mnogim angažmanima u turskim serijama. Ayfer je srčana, hrabra i praktična osoba, optimistična, ali i temperamentna. Uspješno vodi cvjećarnu koju je preuzela od Edine majke, a njezina joj nećakinja u tome pomaže. Iako si to ponekad ne žele priznati, Eda i Ayfer karakterno su vrlo slične te su jedna drugoj najveća podrška u životu jer su na neki način i odrasle zajedno.

Miriše na ljubav (10).JPG

Uz brižnu tetku, Eda ima tri najbolje prijateljice s kojima dijeli sve svoje tajne i probleme, one su njezina 'sigurna zona', a to su Ceren Basar (Melisa Dongel), Figen Yildirim (Sitare Akbas) i Melek Yucel (Elcin Afacan) .

Miriše na ljubav (4).JPG

Melek, zvana Melo, Edina je prijateljica iz djetinjstva s kojom dijeli puno dobrih uspomena. Melo je vesela i zabavna djevojka koja radi u trgovini, a san joj je bogato se udati te imati puno djece, međutim, trenutačno nema previše sreće u pronalasku ljubavi. Figen, poznatija pod nadimkom Fifi, dolazi iz bogate obitelji, no ne želi da je se povezuje s izdašnim obiteljski nasljeđem, već je vrlo samostalna te živi 'u svom filmu'. Iskrena je i izravna, aktivistica koja se bori za prava životinja i manjinskih skupina. Fini ne vjeruje u ljubav, za razliku od Ceren, zvane Cer. Ona je lijepa i uspješna, dolazi iz obitelji odvjetnika pa je nastavila tradiciju pohađanja pravnog fakulteta, no njezin je san postati modnom dizajnericom.

Popularne turske glumce i njihove iznimne uloge u svjetskoj uspješnici 'Miriše na ljubav' pratite od ponedjeljka do petka u 21.15 sati na RTL-u!