Play ponuda
Play ponuda
ADRENALINSKI VIKEND

Vin Diesel, Al Pacino i Angelina Jolie ovog vikenda u nezaboravnim akcijskim filmovima: Pogledajte na RTL-u i RTL 2!

Vikend za prave avanturiste. Filmovi puni akcije i adrenalina samo za vas na RTL-u i RTL 2

Image
RTL.hr/ 13.5.2023. u 12:00
Play ponuda

Pogledajte film 'Pakao pod morem 2' u subotu u 20:15 sati na RTL-u

U dubini još uvijek vreba.

Polusestre Mia (Sophie Nélisse) i Sasha (Corinne Foxx) s novim školskim prijateljicama Catherine (Brec Bassinger), Alexom (Brianne Tju) i Nicole (Sistine Stallone) odlaze na tajno mjesto u laguni, gdje Alexa otkriva da postoji ulaz u potopljeni grad Maja u koji Mijin otac Grant (John Corbett) s dvojicom pomoćnika, Carlom (Khylin Rhambo) i Alexinim dečkom Benom (Davi Santos) priprema teren za posjet grupe arheologa. Nicole nagovara djevojke da zarone i one dođu do drevne žrtvene odaje. Nailaze na špiljsku ribu, a Nicole slučajnu sruši kameni stup uzrokujući lančanu reakciju urušavanja.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/2f606658-ef0f-11ed-ae8e-42dbd435fc12/original

Izvor: RTL

Pogledajte film 'Hrid' u subotu u 22:00 sati na RTL-u

Samo jedan čovjek uspio je pobjeći, a nitko do sada nije provalio unutra.

Stanley Goodspeed (Nicholas Cage) je biokemičar koji živi u Washingtonu i radi za FBI. Ubrzo nakon što mu zaručnica Carla Pestalozzi (Vanessa Marcil) kaže da je trudna, Stanleya nazove direktor FBI-a (John Spencer) i traži pomoć. Otok na kojem se nalazi Alcatraz je pod opsadom, a 80-ak turista, koji su ne našli u obilasku, zarobljeni su kao taoci. Zajedno sa svojim marincima, general Francis Xavier Hummel (Ed Harris), koji je godinama protestirao protiv vlasti jer je odbijala pružiti beneficije ratnim veteranima u tajnim vladinim operacijama, postao je otmičar i uzeo stvari u svoje ruke. Smrt njegove supruge bila je posljednja kap koja je prelila čašu. Sada je Stanley potreban na mjestu otmice jer je general ukrao i rakete pune otrovnog plina te prijeti da će ih lansirati s otoka ravno na San Francisco. No Stanley treba čovjeka koji poznaje zatvor kao dlan svoje ruke, a taj čovjek je bivši britanski obavještajac John Patrick (Sean Connery).

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a71acdaa-8f1b-11ec-a9ec-0242ac120012/original

Izvor: RTL

Pogledajte film 'Pobješnjeli Max 2' u subotu u 20:15 sati na RTL2

Budućnost neće pripasti pokornima, kako su nas stoljećima uzalud uvjeravali. Budućnost će pripasti spremnima na beskompromisnu borbu. Budućnost pripada pobješnjelom Maxu.

Nekoliko godina nakon što je osvetio smrt svoje supruge, djeteta i partnera koje su ubili pripadnici zloglasne bande pod vodstvom Toecuttera, bivši policajac Max Rockatansky (Mel Gibson) luta cestama post-apokaliptične Australije, tražeći gorivo, hranu i ostalo potrebno za puko preživljavanje. Max nailazi na skupinu preživjelih koje terorizira banda brutalnih motociklista na čelu koje stoje Humangus (Kjell Nilsson) i njegov najbolji ratnik Wez (Vernon Wells). Zajednica unajmi Maxa da im pomogne prebaciti njihovu zalihu benzina i boriti se za slobodan život bez straha.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0319f716-ef10-11ed-9046-92f77f147cdd/original

Izvor: RTL

Pogledajte film 'Brzi i žestoki 7' u nedjelju u 20:15 sati na RTL-u

Vrijeme je za još jednu, posljednju vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dominic i ostatak ekipe mislili su da su svoju plaćeničku prošlost ostavili iza sebe. Svladali su međunarodnog terorista Owena Shawa i razdvojili se. No, Shawnov brat Deckard (Jason Statham) krene u ubilački pohod na članove ekipe te ubija jednog po jednog. Povrh svega, somalijski terorist Jakande (Djimon Hounsou) te mutni vladin služenik, koji se naziva “Mr. Nobody” (Kurt Russell), natječu se tko će prvi ukrasti računalni program “God’s Eye”, koji može bilo koju tehnološku napravu pretvoriti u oružje. Sada Torretto (Vin Diesel) mora ponovno okupiti stari tim da bi vratili “God’s Eye” u sigurne ruke i zaustavili Shawa.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3f3ec1b6-8f1e-11ec-9bc5-0242ac12001f/original

Izvor: RTL

Pogledajte film 'Tražen' u nedjelju u 22:15 sati na RTL-u

Sam izaberi svoju sudbinu.

Wesley Gibson (James McAvoy) je hipohondar čiji je neispunjen i monoton život postao nepodnošljiv. Neprestano ponižavan od svog šefa i djevojke koja ga vara, čini se da je njegov život promašen. No nakon što dozna da je njegov otac, kojeg nije poznavao, bio brutalno ubijen, Wesley je unovačen u tajno društvo profesionalnih ubojica koje se naziva „Bratstvo“. Nekoć uredski crv, zahvaljujući svojoj mentorici Fox (Angelina Jolie), razvija veliki potencijal te nakon dovršetaka obuke, dobije svoj prvi zadatak.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e38736d2-ef11-11ed-93a4-42dbd435fc12/original

Izvor: RTL

Pogledajte film 'Samo igra' u nedjelju u 20:15 sati na RTL 2

Nakon velikih uspjeha, heroje i legende put često vodi prema dolje, a dojučerašnji gubitnici najednom pobjeđuju. Da je tomu tako pokazat će nam to legendarni oskarovac Al Pacino i prekrasna Cameron Diaz, predvodnici zvjezdane glumačke ekipe ove izvrsne opore posvete redatelja Olivera Stonea američkom nogometu, sportu koji zaista nikad nije samo igra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Tony D'Amato (Al Pacino), proslavljeni trener Miami Sharksa, dvostrukih prvaka u američkom nogometu, očajnički se trudi sačuvati ugled i zajedništvo momčadi koja je zaredala s lošim rezultatima. Čini se kako nikakav izlaz iz neugodne situacije ne postoji, pogotovo kada se ozlijedi iskusni dodavač Jack Cap Rooney (Dennis Quaid), predvodnik ekipe u svakom smislu. Naizgled pretežak teret pada na leđa njegove zamjene, Willieja Beamena (Jamie Foxx), koji bi unatoč dotad maloj minutaži trebao biti čovjek koji će Sharkse odvesti u doigravanje. Nezadovoljan pomalo raskalašenom Beamenovom pristupu igri, i odan Rooneyju, D'Amato vrati veterana u početnu postavu, unatoč odličnoj seriji njegovog tima, za koju je najzaslužniji upravo Beamen. Trener se sukobljava i s mladom vlasnicom kluba Christinom Pagniacci (Cameron Diaz), kojoj momčad ne predstavlja ništa više od sredstva za dobru zaradu i stjecanje društvenog ugleda…

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/55af492a-ef12-11ed-a7f2-6a15b45d606f/original

Izvor: RTL

Filmove pogledajte na RTL-u i RTL 2!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVAKA ČAST

Izgubio 70 kilograma i izgleda kao drugi čovjek! Zvijezda TV serije otkrila tajnu uspjeha: 'Mislim da sam ispunio taj dio'

Play ponuda

Više s weba