Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
AVANTURA POČINJE

Omiljeni Kockić dobio je svoju animiranu seriju koja starta 16. svibnja!

Od ponedjeljka, 16. svibnja u 17:50 sati na RTL Kockicu stiže nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji' s omiljenim likom u glavnoj ulozi!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 9.5.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošle je godine dobio svoju kazališnu predstavu, njegove poučne 'Kockićeve priče', koje naglas čitaju omiljena RTL-ova lica, svakodnevno okupljaju sve generacije, a u formatu 'Kockić zna kako' vrijedno dijeli važne lekcije o pristojnosti, urednosti i sigurnosti… Omiljeni Kockić ''ima'' pune ruke posla, a ovog ga proljeća očekuju i neke posve nove, ali jednako zabavne uloge!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Upoznajte veselo društvo!

Naime, zaštitni znak RTL Kockice postao je glavna zvijezda nove animirane serije 'Kockić i prijatelji', a u njegovim će mnogobrojnim zgodama mali i veliki gledatelji na RTL Kockici moći uživati već od ponedjeljka, 16. svibnja u 17:50 sati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Znatiželjni i razigrani Kockić središnji je lik novog animiranog serijala. Svaki dan kreće u nove šarolike avanture koje zabavljaju, poučavaju i intrigiraju. Maleni će se gledatelji na taj način vrlo lako moći poistovjetiti s njim, slijediti ga u brojnim pustolovinama i pomagati mu savladati sve probleme s kojima se susreće.

Osim Kockića, gledatelji će upoznati i njegove svestrane prijatelje s kojima provodi vrijeme u igri, druženju i istraživanju. To su Valjak Oto koji voli prirodne znanosti te uvijek podučava i promovira znanje, Piramida Ida koja obožava istraživati svijet oko sebe i boraviti u prirodi te Loptica Lu koja promiče aktivan život, pozitivu i bavljenje sportom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Zabavne i poučne epizode

Teme obrađene u serijalu uistinu su šarolike te vrlo aktualne i prilagođene najmlađima – od prihvaćanja različitosti, pomaganja drugima, ljubavi prema životinjama, učenja, promicanja pozitivnih životnih vrijednosti i zagovaranja pravog prijateljstva, pa sve do praktičnih savjeta, poput savjesnog korištenja moderne tehnologije, prometnih pravila, važnosti pravilnog odlaganja i recikliranja otpada. Također, upoznaje ih se s glazbenim instrumentima, prometnim sredstvima te ustanovama poput muzeja, kina ili pak knjižnice. Osim toga, na zabavan i neizravan način, djecu se upoznaje s osnovnim geometrijskim tijelima, kockom, valjkom, kuglom i piramidom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svaka epizoda 'Kockića i prijatelja' istovremeno je zabavna i poučna. Na početku, gledateljima su predstavljena četiri pojma oko kojih će se bazirati zanimljiva epizodna priča, a svaka epizoda uključuje i interakciju s malenim gledateljima – narator im postavlja pitalice, pita ih se za mišljenje ili ih se pak pušta da na ekranu pronađu određeni predmet i tako glavnim junacima pomognu riješiti njihove nedoumice – dok na kraju uvijek slijedi važna pouka.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Ekspert Boris osvrnuo se na Sašino ponašanje za stolom: 'Ne uklapa se i cijela grupa to prepoznaje'

Kockić, Valjak Oto, Piramida Ida i Loptica Lu spremni su svojim dogodovštinama osvojiti sve generacije, a u program RTL Kockice stižu već od ponedjeljka 16. svibnja u 17:50 sati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PJEVANJE JE TVOJA STRAST? JESI LI TI MOŽDA PRVI HRVATSKI SUPERSTAR?

PRIJAVE SU OTVORENE! Sudjeluj u novom glazbenom showu, promijeni svoj život i postani novi hrvatski Superstar

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba