Play ponuda
Play ponuda
bilo kad i bilo gdje

Znate li da obožavanu seriju 'Miriše na ljubav' besplatno možete gledati i na svom mobitelu?

Niste kod kuće kad se prikazuje 'Miriše na ljubav' na RTL-u i Kockici? Svoju omiljenu seriju pogledajte bilo kad i bilo gdje na svom mobitelu

Image
Foto: IG/sencalkapimi
RTL.hr/ 5.10.2022. u 15:00
Play ponuda

Od ovog ljeta svi pričaju o seriji koja je u trenu osvojila sve, o turskoj zabavnoj romantčnoj seriji 'Miriše na ljubav'.

Aktualna epizoda vrhunske turske serije 'Miriše na ljubav', emitira se od ponedjeljka do petka na glavnom RTL kanalu u 17:10, a repriza epizode istu večer na Kockici u 21:50.

Image
Foto:
Image

Kako ne biste ništa propustili, u slučaju da u vrijeme prikazivanja serije na televiziji nikako ne možete biti uz male ekrane, jeste li znali da svoju omiljenu seriju možete pogledati bilo kad i bilo gdje putem platforme PLAY na svom mobilnom uređaju ili računalu?

Što se događa s Edom i Serkanom tako možete pogledati i šetajući parkom, putujući u tramvaju ili autobusu ili ako vam je televizor u kvaru...

Jednostavno kliknite link u nastavku, besplatno se registrirajte na PLAY-u i uživajte u Edinoj i Serkanovoj ljubavnoj priči bilo gdje da se nalazite.

Ako ste propustili epizodu serije 'Miriše na ljubav' ili neku želite ponovno pogledati, registrirajte se putem mobitela ili računala besplatno na PLAY-u i uživajte u omiljenoj seriji bilo kad i bilo gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ovoga tjedna prikazuju se epizode od 92 do 96, možete ih pronaći skrolajući pokazivačem udesno. Svaka epizoda na PLAY-u besplatna je, koliko god puta je želite pogledati, sedam dana od emitiranja na televiziji.

Image
Foto:
Image

Svom ostalom zaključanom sadržaju na digitalnoj videoteci PLAY možete pristupiti kupnjom PLAY Premium usluge putem Android ili iOS aplikacije na vašem mobilnom uređaju.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JESENSKA PERJANICA

VIDEO Hermanovi na okupu - sin Zvonimir, kći Sonja i otac Rudolf: Što kažete na ovu televizijsku obitelj?

Play ponuda

Više s weba