Novosti

Zvijezda serije 'Tri sestre' na setu odbija kaskadere, a zbog toga je skoro poginuo: 'Totalno je uživljen...

Berker Güven vrhunski je profesionalac i glumi u baš svim scenama, čak i onima koje su vrlo opasne

RTL.hr
27.04.2023 16:00

Kako je to odrastati u bogatoj obitelji kojoj je važan tvoj prosperitet, ali i kontrola? Zbog čega se izgubi obiteljska ljubav i sreća. Dobro to zna Somer , lik iz serije 'Tri sestre' koju od ponedjeljka do petka gledatelji mogu pogledati na RTL-u i PLAY U .

On je jedini sin Rüçhana i Özera , najbogatije obitelji Ayvalk .Zaljubljen je u Minu koju je upoznao dok je studirao vani, i uprkos svim preprekama svoje obitelji, njegovo srce zauvijek je zarobljeno.No, djevojka koja brine samo o njegovom novcu, nije odobrila njezina majka koja mu je ipak pronašla novu ženu. Na ženidbu s Türkan zažmirio je zbog financijskih strahova, ali joj je rekao kako ju nikada neće voljeti.Problemi u braku započinju već na samom početku, zbog čega se zaoštrava i odnos svekrve i snahe. Strogoća, nemar, neljubaznost, nedostatak ljubavi, sa svime će se ovime suočiti najljepša od tri sestre.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ulogu Somera igra Berker Güven , a u turskim glumačkim krugovima, znan je kao vrsni profesionalac.Svoj kinematografski prvijenac 2017. godine ostvario je ulogom u filmu Babam, a karijeru na televiziji započeo je ulogom Aleksija u filmu Vatanm Sensin. Otada, ovom mladom glumcu, ponude za uloge pristižu gotovo svakodnevno, a u jednom nedavnom intervjuu izjavio je da osjeća kao da živi u snu. Iako ga svi redatelji i producenti hvale, postoji i njih nekolicina koji smatraju da je Berker 'preuživljen' i da će, ako tako nastavi, ego prevladati njegovo glumačko umijeće.

Te glasine pojavile su se zbog incidenta na snimanju jedne turske serije u kojoj Berker ima ulogu. Naime, za razliku od mnogih kolega koji su iskoristili pravo da ih u pojedinim, opasnim scenama zamijene kaskaderi, Berker je tu mogućnost odbio te je želio sam odglumiti u sceni požara. Kako je izjavio, želio je da scena izgleda što realističnije, pa je nekoliko sati nagovarao producente da mu to dopuste.

Tri sestre08.jpg

U jednom trenutku Berker je, usred scene, zbog gustog dima i manjka kisika pao u nesvijest, a nakon što se srušio na pod, zahvatio ga je mali plamen vatre. Srećom, na setu su bili i vatrogasci koji su odmah reagirali te su ga počeli izvlačiti i tako spriječili da ga ne zadobije veće opekline. U pomoć vatrogascima su uskočili i drugi glumci koji su cijelo to popodne bili u šoku pa snimanje nije bilo nastavljeno.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Seriju 'Tri sestre' ne propustite od ponedjeljka do petka u 12:55 sati, a seriju možete pogledati i na PLAYU .