Novosti

Marino nakon prekida sa Sarom za RTL.HR: 'Ona je dobra cura, predobra, nisam ja za nju...'

Kaže kako puno radi pa ne misli na to da on i Sara više nisu skupa

RTL.hr
27.08.2020 09:02
Pročitajte još
Sara iz 'Života na vagi' otkrila za RTL.HR: 'Marino i ja više nismo skupa'

Nakon što je Sara Sitarić u srijedu za RTL.HRotkrila kako je prekinula vezu s Marinom Marušićem prije tri tjedna, razgovarali smo i s Marinom.

"Da, prekinuli smo. Na daljinu je malo zafrknuto održavati vezu. A ona ima i faks koji je sad upisala i fokusirana je na to", komentirao je kratko Marino koji živi u Zadru dok je Sara u Ladimirevcima.

Dodao je kako o svojoj sada bivšoj djevojci može reći samo najbolje.

"Ona je dobra cura, predobra, nisam ja za nju", rekao je bivši kandidat 'Života na vagi'.

"Nedostaje mi, ali i ja sad puno radim pa ne mislim toliko o tome", priznao je.

Pročitajte još
Sara i Marino zaljubili su se u 'Životu na vagi'

Na pitanje misli li da je vezi zaista došao kraj ili ima šanse da se pomire, odgovorio je: "Mislim da je to gotovo. Ne mogu sad razmišljati o tome kad smo tek završili, tko zna, možda se nekad i pomirimo, ali trenutno je ovako", zaključio je Marino.

Sara je u intervjuu za RTL.HR komentirala kako su im se razišli putevi.

"Ne bih to previše komentirala, ali da, mogu vam potvrditi da je vezi došao kraj prije tri tjedna kad sam bila kod Marina i kad sam prekinula vezu. Vrijednosti su nam se razišle, moj fokus je sad maksimalno na faksu, a on je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju i zato sam osjećala da je ispravna stvar prekinuti taj odnos", rekla je za RTL.HR .


Zbližili se u 'Životu na vagi'

Podsjetimo, ljubav između Sare i Marina u četvrtoj sezoni rodila se iz bliskog prijateljstva.

"Definitivno mogu reći da je s moje strane odnos s Marinom bio prijateljski, a onda je prerastao u nešto više, dok on meni kaže kako sam ja njemu zapela za oko odmah prvi dan. Premda, moram priznati, brzo sam postala slaba na njegov osmijeh i oči", komentirala je tada za RTL.HR najmlađa kandidatkinja prošle sezone.

Marino ju je, kazala je u studenom 2019. godine, osvojio svojim simpatičnim osobinama.

"Kod Marina me jako privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost. Ne znam koliko sam se puta skoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nije trudio biti smiješan! Iz njega šale izlaze kao lude, definitivno je najsmješnija osoba u kući i sve nas zabavlja. Jako je simpatičan", rekla je tada.