Novosti

'Igra šutnje': Priča u kojoj su ljubav, strast, prijateljstvo, odanost i osveta u stalnom sukobu!

Od producenata Veličanstvenog stoljeća" i scenarista hit-serije Ezel", dolazi napeta kriminalistička serija Igra šutnje"

RTL play
30.08.2021 12:30

Kriminalistička drama Igra šutnje" (Suskunlar") , nastala prema scenariju Pinara Buluta (Ezel") , vodi nas kroz priču o četvorici mladića i djevojci koji traže odgovore o izgubljenom djetinjstvu, priču u kojoj su ljubav, strast, prijateljstvo, odanost i osveta u stalnom sukobu.

Edževit, Bilal, Ibo, Zeki i Ahu prijatelji su iz djetinjstva koje su proveli u siromašnoj četvrti Istanbula, Kujudibi. Jednog dana ova petorka skrivila je nesreću koja ih je skupo koštala, a njihovi životi su se zauvijek promijenili.

Dvadeset godina nakon tog nesretnog događaja, davno zaboravljeni prijatelji čuli su vijest o Zekiju. Završio je u zatvoru jer je upucao muškarca. Svi su poznavali čovjeka kojeg je Zeki upucao i svi su znali zašto je to učinio. Stari prijatelji ponovno će se okupiti kako bi spasili Zekija iz zatvora, no istovremeno će krenuti u osvetu zbog svih nepravdi koje su im nanesene u djetinjstvu.

Upoznajte glavne likove ove intrigantne i napete kriminalističke drame.

Edževit

igra šutnje 3

Edževit Oran, također poznat kao Šerif, bio je inteligentan i vrijedan dječak. Nakon što je uspješno završio studij prava u Njemačkoj, vratio se u Istanbul, ali se nikada nije vratio u svoje staro susjedstvo. Ima blistavu karijeru, bijesne aute i lijepu djevojku, ali je vrlo usamljen čovjek.

Oduvijek je znao da ne želi postati ono što je bio njegov otac - osuđenik, koji je pola života proveo u zatvoru zbog jeftinih zločina. Nažalost, sudbina nije dopustila da se njegovi snovi ostvare.

Bilal

igra šutnje 6

Sićušan i mršav dječak Bilal, zvan Žuti, bio je najmlađi član bande. Zbog njegovih fizičkih osobina i bolesti, svi u susjedstvu osjećali su neku vrstu naklonosti i sažaljenja prema njemu.

Iako ga škola nikad nije zanimala, želi se obogatiti. Od djetinjstva je strastveno zaljubljen u Ahu i žudi za trenutkom kad će mu ona uzvratiti ljubav.

Zeki

igra šutnje 5

Zeki zvan Opečeni napokon se ponadao kako mu se sreća osmjehnula. Zaljubio se u kćer svojeg stanodavca i htio ju je zaprositi. Direktor firme u kojoj je radio kao vozač obećao mu je da će s njim u prošnju, no da mora prije toga obaviti još jednu vožnju. U trenutku kad je shvatio koga vozi, Zeki izlazi iz auta i puca u klijenta. Od tog trenutka više ništa nije bilo isto.

Ahu

igra šutnje 4

Ahu je bila jedini ženski član ekipe i, kako su dječaci voljeli reći, njihovo blago". Kao dijete bila je zaljubljena u Edževita, no kako je on napustio Kujudibi bez osvrtanja, s vremenom je popustila Bilalovu upornom udvaranju. Ahu je postala fotografkinja i nikad nije napustila stari kvart.

Ibo

igra šutnje 8

Ibo ili Promašaj u mladosti je bio pravi zabavljač, no uvijek je upadao u probleme. Iz nekog razloga osjeća da privlači probleme poput magneta jer ga, koliko god ih pokušavao izbjeći, uvijek sustignu. Vrlo je odan i pouzdan prijatelj, do te mjere da bi život dao za svoje najmilije.

Birsen

igra šutnje 7

Pametna, lijepa, ambiciozna i uspješna Birsen je Edževitova djevojka. Prije nego što je postala menadžerica za odnose s javnošću poznatog lanca restorana, bila je odvjetnica za razvode. Ima snažne osjećaje prema Edževitu te ju jako rastužuje što ne želi podijeliti svoje tajne iz prošlosti s njom.

Sait

Sait Karam je hladan i okrutan čovjek koji ni prema kome ne osjeća milost. To je uglavnom razlog zašto je promoviran u glavnog čuvara zatvora samo godinu dana nakon što je započeo karijeru. Dječaci su u zatvoru pod njegovom nadležnošću služili kaznu, a Sait im baš i nije ostao u najboljem sjećanju.

Irfan

Irfan dolazi iz vrlo siromašne obitelji i nikada nije imao priliku ići u školu. Još je kao dječak bio ovisan o svim vrstama droga. Ubijao je, tukao i nanosio štetu drugim ljudima samo zato što mu je to rečeno, a da nikada nije preispitao zašto niti je razumio što čini. Jednog dana je shvatio da želi postati glavni igrač te je osnovao svoju bandu. U srcu je zao i mrzi četvoricu dječaka iz Kudujibija.