Play ponuda
Play ponuda
NOVA SERIJA

'Igra šutnje': Priča u kojoj su ljubav, strast, prijateljstvo, odanost i osveta u stalnom sukobu!

Od producenata „Veličanstvenog stoljeća“ i scenarista hit-serije „Ezel“, dolazi napeta kriminalistička serija „Igra šutnje“

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 30.8.2021. u 12:30
Play ponuda

Kriminalistička drama „Igra šutnje“(„Suskunlar“), nastala prema scenariju Pinara Buluta („Ezel“), vodi nas kroz priču o četvorici mladića i djevojci koji traže odgovore o izgubljenom djetinjstvu, priču u kojoj su ljubav, strast, prijateljstvo, odanost i osveta u stalnom sukobu.

Edževit, Bilal, Ibo, Zeki i Ahu prijatelji su iz djetinjstva koje su proveli u siromašnoj četvrti Istanbula, Kujudibi. Jednog dana ova petorka skrivila je nesreću koja ih je skupo koštala, a njihovi životi su se zauvijek promijenili.

Dvadeset godina nakon tog nesretnog događaja, davno zaboravljeni prijatelji čuli su vijest o Zekiju. Završio je u zatvoru jer je upucao muškarca. Svi su poznavali čovjeka kojeg je Zeki upucao i svi su znali zašto je to učinio. Stari prijatelji ponovno će se okupiti kako bi spasili Zekija iz zatvora, no istovremeno će krenuti u osvetu zbog svih nepravdi koje su im nanesene u djetinjstvu.  

Upoznajte glavne likove ove intrigantne i napete kriminalističke drame.

Edževit

Edževit Oran, također poznat kao Šerif, bio je inteligentan i vrijedan dječak. Nakon što je uspješno završio studij prava u Njemačkoj, vratio se u Istanbul, ali se nikada nije vratio u svoje staro susjedstvo. Ima blistavu karijeru, bijesne aute i lijepu djevojku, ali je vrlo usamljen čovjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Oduvijek je znao da ne želi postati ono što je bio njegov otac - osuđenik, koji je pola života proveo u zatvoru zbog jeftinih zločina. Nažalost, sudbina nije dopustila da se njegovi snovi ostvare.

Bilal

Sićušan i mršav dječak Bilal, zvan Žuti, bio je najmlađi član bande. Zbog njegovih fizičkih osobina i bolesti, svi u susjedstvu osjećali su neku vrstu naklonosti i sažaljenja prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Martina se kroz suze prisjetila života u tuđini: 'Odlučili smo se vratiti. Mir u duši je ovo gdje smo sad'

Iako ga škola nikad nije zanimala, želi se obogatiti. Od djetinjstva je strastveno zaljubljen u Ahu i žudi za trenutkom kad će mu ona uzvratiti ljubav.

Zeki

Zeki zvan Opečeni napokon se ponadao kako mu se sreća osmjehnula. Zaljubio se u kćer svojeg stanodavca i htio ju je zaprositi. Direktor firme u kojoj je radio kao vozač obećao mu je da će s njim u prošnju, no da mora prije toga obaviti još jednu vožnju. U trenutku kad je shvatio koga vozi, Zeki izlazi iz auta i puca u klijenta. Od tog trenutka više ništa nije bilo isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ahu

Ahu je bila jedini ženski član ekipe i, kako su dječaci voljeli reći, „njihovo blago“. Kao dijete bila je zaljubljena u Edževita, no kako je on napustio Kujudibi bez osvrtanja, s vremenom je popustila Bilalovu upornom udvaranju. Ahu je postala fotografkinja i nikad nije napustila stari kvart.

Ibo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ibo ili Promašaj u mladosti je bio pravi zabavljač, no uvijek je upadao u probleme. Iz nekog razloga osjeća da privlači probleme poput magneta jer ga, koliko god ih pokušavao izbjeći, uvijek sustignu. Vrlo je odan i pouzdan prijatelj, do te mjere da bi život dao za svoje najmilije.

Birsen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pametna, lijepa, ambiciozna i uspješna Birsen je Edževitova djevojka. Prije nego što je postala menadžerica za odnose s javnošću poznatog lanca restorana, bila je odvjetnica za razvode. Ima snažne osjećaje prema Edževitu te ju jako rastužuje što ne želi podijeliti svoje tajne iz prošlosti s njom.

Sait

Sait Karam je hladan i okrutan čovjek koji ni prema kome ne osjeća milost. To je uglavnom razlog zašto je promoviran u glavnog čuvara zatvora samo godinu dana nakon što je započeo karijeru. Dječaci su u zatvoru pod njegovom nadležnošću služili kaznu, a Sait im baš i nije ostao u najboljem sjećanju.

Irfan

Irfan dolazi iz vrlo siromašne obitelji i nikada nije imao priliku ići u školu. Još je kao dječak bio ovisan o svim vrstama droga. Ubijao je, tukao i nanosio štetu drugim ljudima samo zato što mu je to rečeno, a da nikada nije preispitao zašto niti je razumio što čini. Jednog dana je shvatio da želi postati glavni igrač te je osnovao svoju bandu. U srcu je zao i mrzi četvoricu dječaka iz Kudujibija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Intervju

Novi voditeljski par emisije 'RTL Danas': Ovo je velika odgovornost i čast, voditelji prvi ulaze u domove gledatelja

Play ponuda

Više s weba