Novosti

Adriana učila Rome samoobrani, a Danijela gatala iz kave

Nova epizoda 'Mijenjam ženu', u kojoj su uloge zamijenile deseteročlana romska obitelj sa zagrebačke Sigečice i pulska peteročlana obitelj, donijela je nove smiješne situacije.

Press
06.12.2016 22:15

Danijela, koja je zaspala tek pred jutro, ustala je već u 6 te napravila kavu kao što je naviknula raditi i kod kuće.

A za to vrijeme Adriana je priznala da je umorna od ranog ustajanja, dok joj je zamjenski muž Ahmet prigovarao iz kreveta da mu mora dati terapiju. 'Jako je snalažljiva i jako je brza, iznenadila me', pohvalio ju je ipak Ahmet te popio svoje tablete za štitnjaču.

U Puli je za to vrijeme još uvijek bilo tiho, no onda se probudila Adrijanina sestra Zorica, koja je tek upoznala Danijelu, ali joj je odmah dala savjete vezane uz Emanuela. Kada se probudila baka Jadranka, upitala je hoće li im gatati, što je Danijela objeručke prihvatila.

Zamjenski supružnici otišli su u šetnju, a sinu Danijelu tata je zadao zadatak da nacijepa drva, koja su ostala djeca nosila iz kuće, pa se potegnulo pitanje što oni to cijepaju?!

A iako se Danijela još nije kako spada družila s Romeom, barem ima zamjensku mamu koja joj je pomogla oko ručka. 'Dobro je, ali ja bih stavila manje masnoće, radije malo maslinovog ulja', objašnjavala je baka Jadranka Danijeli, na što je ona poslije komentirala kako se kod nje doma sve jede.

Ručak se kuhao i u Zagrebu, i to Adrijanin specijalitet. 'Nadam se da će biti fino', komentirala je zamjenska kćer te dodala da inače ne voli jesti povrće, a odmah se i još nekoliko djece pridružilo s istim komentarom, no iz pristojnosti, svi su kazali da će probati Adrijanin specijalitet. I dok su svi sjeli za stol, Ahmeta nije bilo. Tako je Adriana ostala bez zamjenskog supruga koji je umjesto ručka, odlučio otići u obližnji kafić, što je nju naljutilo pa mu je odlučila očitati bukvicu.

'Gladan sam jesi šta napravila za jest?', upitao ju je Ahmet. 'Aha sad si gladan, a kad je bio ručak nije te bilo. Idi si sam zagrijati sad u mikrovalnu hranu!', rekla mu je Adriana. Ahmet se ispričavao da je popio dvije pive. 'Zaletio sam se, popio dvije pive, kavu, a zvao sam te da ideš sa mnom ali si rekla da moraš kuhati ručak', pravdao se Ahmet.

Danijela je za to vrijeme otišla prošetati Pulom, a u šetnju ju je odvela zamjenska mama Jadranka. 'Lijepo mi je, jedno dijete, a ja ih imam osam. Na godišnjem sam!', smijala se Danijela.

Treći dan u zamjenskoj obitelji, a Danijela se dobro snašla, kao i Adriana. 'Ispunjavam sve njihove zadatke, a možda čak i previše odrađujem', rekla je. 'Ne znam, zamjenska mama, više ja pripremam nego ona, evo i stol je prljav, a i Romeo je meo. Rekli smo da se svaku večer briše pod, ali tog se ne drži. Tati nije ni kavu dobro napravila ', imala je hrpu primjedbi zamjenska kćer Laura.

Danijela je do tada Emanuela dovela iz vrtića te mu spekla jaja na oko. Potom su se dvije zamjenske mame dopisivale. I dok Je Danijela Adrijani pisala da ne zna kako živi bez muža kojeg nikad nema kod kuće, ona joj je odgovorila da ga mora malo stegnuti. Adriana se požalila da joj je zamjenski muž neposlušan, te da je stisnula Ahmeta.

A kako istuširati puno djece odjednom, nego dvoje po dvoje. Adrijani je u tom pothvatu pomogla Laura, a zamjenska djeca su je zavoljela pa su je svi tražili poljupce za laku noć.

Danijela se u krevetu bunila da joj je hladno. 'Hladno mi je i fali mi moj Shrek da me zgrije', komentirala je aludirajući na supruga Ahmeta.

Peti dan prošao je potpuno 'ženski'. Baka Jadranka je iz ormara izvadila Adrijaninu odjeću te sugerirala Danijeli kao prava modna stilistica što bi joj dobro stajalo za izlazak.

Adriani je dan također prošao ugodno, te je zaključila da se s Laurom i Darijom slaže kao da im je sestra, a ne zamjenska mama.

Baka Jadranka je za to vrijeme odvela Danijelu u pulsku Arenu. 'Predivno je ovdje i baš se osjeti neka energija, a i friški je zrak!', simpatično je komentirala Danijela. 'Danijeli smo dali pravi godišnji odmor', rekla je Zorica koja ju je zajedno s bakom i Emanuelom odvela brodom na izlet, no bila je u strahu jer ne zna plivati, iako je preživjela.

A hoće li preživjeti i ostalih pet dana u zamjenskoj obitelji, gledatelji će saznati sutra od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Mijenjam ženu'.