Novosti

Ahmet tek nakon 'Mijenjam ženu' supruzi Danijeli prvi put izjavio ljubav

Šesti dan u 'Mijenjam ženu' Danijela se pokušala prilagoditi zamjenskoj obitelji, ali sad je došao red da oni preuzmu njezina pravila.

Press
07.12.2016 22:10

Čim se probudila, odmah je u kameru rekla da joj nedostaju njezina djeca i muž. 'Hvale mi moja dječica i hvali mi moj muž',

'Da li tvoj muž tebe poštuje toliko koliko poštuješ ti njega?', upitala je baka. 'Očito, da me ne poštuje toliko, ne bi me trpio 20 godina. Da i postoji bolja, on se vrati meni', krenula je objašnjavati Danijela pa je na kraju ispalo da ne vjeruje u Ahmetovu vjernost. 'Druga stvar je dekoracija, meni se to ne sviđa, ja bi to sve po svome!', bila je iskrena Danijela, što je uvrijedilo baku Jadranku. 'Treća stvar koju mijenjamo je hrana! Nama ništa nije, a jedemo sve!', rekla je Danijela, a ni tu nije bilo odobravanja.

Poput Danijele, i Adriana je na svojoj listi imala hranu. 'Što se tiče djece, da se ne jede samo slatko, nego i slano i konkretno jelo', objasnila je Puležanka. 'Timski rad je drugo pravilo. To znači da se svi primimo posla i da svi rade, a ne samo jedna osoba', kazala je, a Ahmet se složio s njom, dok se Darijo, jedan od sinova nije nimalo slagao s njom. 'Bog je stvorio žene da rade, a ne da se izležavaju', bio je njegov stav. 'I mi cure bi isto voljele ležati samo i naređivati. Govorim za svog dragog tatu', rekla je kćer Laura svoje mišljenje. Adriana je imala još jedno pravilo, a to je da kada se ide jesti, da su svi za stolom. 'I žene treba držati kao kap vode na dlanu, nismo u srednjem vijeku!' 'Može se i to, ali treba vremena', rekao je Ahmet, dodajući da se on slaže s Adrijaninim pravilima ali da su oni drugačije odgajali djecu. 'Mi tu služimo da ako netko loži na drva, tu smo da ih nacijepamo ili ako treba nekog istući ili dobiti batine – tu su muškarci' objasnio je Darijo svoj stav o tome što muškarci trebaju raditi. 'Žene bi se trebale poštivati, to smo mi trebali reći, da se muškarci ne bi trebali poštivati, jer oni žele sve na gotovo', Laurin je stav.

Idući dan Jadranka i Zorica su odlučile podučiti Danijelu talijanski, a ona njih romski. Danijela je brzo naučila talijanske izraze, a Zorica je pohvatala romske izraze. 'Ja bih vas htjela naučiti kako se kaže 'bježi, bježi, ide policija!', kazala je Danijela te ih naučila frazu objašnjavajući da tada brzo mora sakupiti robu koju prodaju i otići s mjesta da je ne uhvati policija.

Adriana i Danijela našle su se u Puli, razmijenile su utiske i zaključile da će sad znati više cijeniti neke stvari. Susret Adrijane i obitelji prošao je emotivno, a njezin suprug Romeo joj je otkrio da će neke stvari i promijeniti. 'Od sada ću pokušati više biti kod kuće s vama', rekao je Adrijani, što je nju razveselilo.

No ipak, romska obitelj svoju je Danijelu dočekala malo luđe – uz aplauz! Kada su se vrata kombija otvorila, Danijeli su u zagrljaj otrčala sva djeca,