Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Toby Gregson iz kriminalističke serije „Sherlock i Watson“

Aidan Quinn: Moja supruga misli da sam lud

U nedavnom intervjuu za portal Zap2it, Aidan Quinn, odnosno kapetan njujorške policije Toby Gregson iz serije „Sherlock i Watson“, otkrio je nekoliko zanimljivih detalja iz svog privatnog života.

Image
Foto: RTL
Press/ 28.11.2015. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, nekoć je postavljao krovove, a na zaprepaštenje svoje supruge Elizabeth Bracco, još uvijek se penje na krov kako bi prtljao oko njega i očistio žlijebove. „Ona misli da sam lud te da bismo nekoga trebali angažirati da to učini, međutim ja odbijam takve prijedloge jer uživam u tome“, izjavio je 56-godišnji Quinn.

Nadalje, glumac je portalu otkrio da nominacija za Emmyja za ulogu u drami „An Early Frost“ iz 1985., nije imala previše utjecaja na njegovu karijeru. „Ne znam koliko mi je pomogla. Tada mi se činilo kao da nije. Možda malo, znate?“, kaže neodlučni Quinn.

Također, otkrio je koja mu je najdraža uloga ikad. Radi se o filmu „This is my Father“ koji je režirao i napisao njegov pokojni brat Paul Quinn, dok je stariji brat Declan Quinn bio snimatelj. Svi su uskočili s produkcijom, zajedno s irskim glumcima Jamesom Caanom, Brendanom Gleesonom i Stephenom Reom.

Aidana Quinna i dalje gledate u kriminalističkoj seriji „Sherlock i Watson“ vikendom u 21:50 sati na RTL2.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY

Propustili ste gledati film 'Južni vetar'? Pogledajte ga besplatno na PLAY-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba