Novosti

Upoznajte likove serije 'Milijun malih stvari' koja će vas duboko dirnuti

RTL.hr
18.05.2022 16:30

Jon Dixon (Ron Livingston)

Oduzima si život već u uvodnim minutama nove dramske serije 'Milijun malih stvari'. Njegovo samoubojstvo ostavlja obitelj i prijatelje u suzama. Najbližima se činilo da je u njegovom životu sve u najboljem redu. Međutim, sad im se nameće mnoštvo pitanja na koja možda nikada neće dobiti odgovor.

Jonova supruga Delilah Dixon (Stephanie Szostak)

Delilah je devastirana suprugovim samoubojstvom, ali nastoji ostati pribrana i jaka zbog njihovo dvoje djece. Delilah krije veliku tajnu, imala je aferu s Jonovim najboljim prijateljem Eddiejem. No ne sudite ih zbog onoga što vidite na površini, upravo kad pomislite da znate nešto o njima, shvatit ćete da nije sve onako kako se čini.

Jonov najbolji prijatelj Eddie (David Giuntuli)

Glazbenik i profesor glazbe koji radi od kuće kako bi se brinuo o djetetu. Nekadašnjem alkoholičaru nakupilo se podosta bračnih problema.

Gary (James Rodey)

Garx je smiješni lik iz ekipe koji stalno razveseljava druge, iako mu često i nije do smijeha. Garyje imao rijedak oblik karcinoma, rak dojke kod muškaraca, koji je zastupljen sa svega jedan posto od svih karcinoma dojke koji se godišnje otkriju.

Katherine Kim (Grace Park)

Nekada je bila 'srce i duša' ekipe, glavni pokretač zabave u ovoj grupi prijatelja.Sada traži ravnotežu između odvjetničke karijere i majčinstva, dok paralelno pokušavala i popraviti svoj brak.

Romeo (Romay Malco)

Uspješni filmaš usvom životu ipak želi postići 'nešto više' i pronaći svoj smisao. Dok je uvijek spreman priskočiti kad nekome nešto zatreba, sam ne zna tražiti pomoć. A potrebna mu je. Jako.

Maggie Bloom (Allison Miller)

Inteligentna, duhovita i uvijek spremna upotrijebiti svoje vještine psihologa kako bi pomogla svojim prijateljima kad im treba malo pomoći u razumijevanju njihovih osjećaja. Odlučila se osloniti na Erica za emocionalnu podršku, umjesto da i sama zatraži savjet stručnog psihologa koji bi joj pomogao nakon smrti njezina brata i dijagnoze raka dojke.