Play ponuda
Play ponuda
Bez ustručavanja

Alyssa Milano: Grudi su primarno za dojenje, a ne za seks

Alyssa Milano, glumica poznata po ulozi u hit serije 'Čarobnice', nedavno je rodila drugo dijete, kćerkicu Isabellu, a u zadnje vrijeme je suočena s kritikama zbog svog stava o dojenju na javnom mjestu.

Image
Foto: Instagram
Press/ 26.1.2016. u 11:55
Play ponuda

Nedavno je tako na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako doji svoju bebu obučena u kostim od Super žene za Noć vještica, na što je dobila gomilu kritika da bi svoj privatni život trebala držati za sebe.

- Zanimljivo je to kako su ljudi mentalno totalno nazadni i nije im i dalje ugodno vidjeti ženu koja doji - rekla je Alyssa.

- To je očito zato što smo toliko naviknuli gledati grudi samo kao seksualni objekt - objasnila je svoj stav popularna glumica. U jednom drugom intervjuu, pak, rekla je da su grudi izvorno striktno za dojenje. I dok joj je voditelj proturiječio rekavši da su većinu vremena grudi ipak više 'seksualna stvar', Milano je odgovorila da ako ćemo gledati sa strane biologije namijenjene za dojenje, a ne za seks.

- Mi smo im to napravili - dodala je. Na pitanje kako se bori sa kilogramima koje je dobila dok je bila trudna rekla je:

- Uvijek si uzmem vremena ne bi li izgubila te kilograme jer ima puno bitnijih stvari kroz koje moram proći - otkrila je.

Alyssu će gledatelji RTL-a gledati u filmu 'Dečko moje djevojke', koji je na programu u 12.15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOMINACIJA ZA ZLATNI STUDIO

Vanja Meandžija čovjek je koji stoji iza 'Života na vagi': 'To je kao neka kratka vojska, mi smo zajedno 3-4 mjeseca i bogme prolazimo… 100 čuda'

Play ponuda

Više s weba