Novosti

Ana Brdarić Boljat u RTL Direktu: 'Pandemija mijenja život, treba se ponašati odgovorno'

Ana Brdarić Boljat, RTL-ova voditeljica i novinarka koju u proteklih nekoliko dana gledamo u RTL Direktu, gledatelje je pozvala na oprez i ostanak kod kuće, kakve su i preporuke nadležnih tijela tijekom pandemije koronavirusa

RTL TV
17.03.2020 10:43

Ana je prilikom toga gledateljima otkrila kako se i RTL Hrvatska drži korona režima rada te je zbog toga privremeno obustavljena proizvodnja zabavnog i dramskog programa, a redakcija Potrage pridružila se timovima redakcije RTL-a Danas .

"Pandemija mijenja život, treba se ponašati odgovorno. I mi imamo korona režim rada, privremeno je stisnuta pauza proizvodnje zabavnog i dramskog programa, većina kolega čiji rad nije usko vezan uz dnevnu proizvodnju, proveo je svoj radni dan doma, kao i oni koji spadaju u rizičnu skupinu. Mi koji radimo, imamo osigurane sve mjere prevencije za suzbijanje koronavirusa po uputama nadležnih tijela. Slušat ćemo ih i dalje jer to je jedino odgovorno. Nećemo one koji šire lažne vijesti nazivati idiotima kao jedan od ministara, ali činit ćemo sve da vam u ovoj izvanrednoj situaciji donosimo provjerene informacije i upute. Niste luzeri ako ostanete doma, to je od sada novo pravilo", rekla je Ana na samom kraju sinoćnjeg RTL Direkta.

Stoga pratite RTL Danas i RTL Direkt s novim, provjerenim informacijama vezanim uz koronavirus kako bismo zajedničkim snagama što prije prebrodili pandemiju koronavirusa. Budimo odgovorni, držimo se preporuka stožera Nacionalnog stožera civilne zaštite i pridržavajmo se preporučenih mjera!