Novosti

Ana i Dominik iz 'Života na vagi' ekskluzivno za RTL.hr: 'Vjenčanje će biti 2024. u Slavoniji, svirat će...

Na drugu godišnjicu veze Dominik je zaručio Anu, a ona nam je u razgovoru otkrila kada planiraju vjenčanje

RTL.hr
15.11.2022 15:00

Kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Ana Žderić (26) i finalist pete sezone Dominik Kračun (26) upoznali su se na društvenim mrežama nakon što je on izašao iz showa, a kako su živjeli blizu, uspjeli su se viđati i tako se stvorila romansa. Zajedno su dvije godine, a Dominik svojoj dragoj nije mogao pokloniti bolji dar. Naime, 14.11., na godišnjicu veze, pitao ju je bi li željela biti njegova supruga. Odgovorila je potvrdno, a za RTL.hr je sažela dojmove te otkrila gdje planiraju vjenčanje.

"Iznenadila sam se, ali nešto je meni govorilo da bi se to moglo danas dogoditi. Taman mi je bila godišnjica, slavili smo dvije godine veze. Prošlo mi je to kroz glavu, ali sam na to zaboravila. Bilo je malo i smiješno. Klečao je i pričao sa mnom, zezao me kako mu nisam za godišnjicu ništa kupila. 'Ma, što pričaš ti, napravila sam ti tortu', rekla sam mu i kroz šalu rekla da ga može biti sram. On mi je potom rekao kako mi je kupio kartu, a ja sam se ponovno našalila i pitala ga: 'Kartu za propast?'. Tu smo se počeli smijati, a on je izvadio prsten. Gledala sam u prsten dvije minute i zbog sreće sam dobila napadaje smijeha. Bilo je spontano, smiješno i rekla sam 'da", ispričala nam je ova Slavonka. Je li u nekim trenucima posumnjala da će se to dogoditi, priznaje da je, no Dominik je sve isplanirao u tajnosti.


Vjenčanje 2024. godine

"Nikada nisam razmišljala o zarukama, no uvijek sam mislila da će biti nervozan kada do toga dođe. No, izgledao mi je kao da je 100 posto siguran u to", rekla je. Zaručio ju je u zajedničkom stanu u Zagrebu gdje su se preselili prije osam mjeseci. "Kod nas nema svađe, uvijek je sve stvar dogovora. Sve je idilično", otkrila je te dodala kako vjenčanje planiraju za 2024. godinu. O tome još nisu stigli porazgovarati, no kaže kako otprilike znaju što ih čeka.

"Zaruke ćemo proslaviti kod mene u Slavoniji. Moj otac ga zeza da ga mora pitati za odobrenje. Sada se šali kako zaruke ne vrijede jer ga nije pitao. 'Ovo se ne važi', rekao je. A što se tiče vjenčanja, ono će biti 2024. godine, najvjerojatnije u Slavoniji. Još se ništa nismo dogovarali, ali već smo prije razgovarali kada bi i koga bi voljeli da nam svira, u kojem bi restoranu imali. Znam samo da ćemo angažirati tamburaše", rekla je Ana.


A kako stoje po pitanju kilograma?

"Dobro stojimo. On je malo vratio kilograme, najviše zbog posla jer je cijelo vrijeme na putu i ne stigne se hraniti onako kako bi htio. No, ja nam kuham, spremam jela za posao i držimo se stečenih prehrambenih navika", zaključila je.