Play ponuda
Play ponuda
Svjetski dan debljine

Ana iz 'Života na vagi' ima dirljivu poruku za sve koji se bore s viškom kilograma: 'Treba imati vjere u sebe'

Debljina je kronična bolest koja ne prolazi spontano sama, već su za njezino liječenje potrebne dugoročne promjene životnog stila, prehrane, tjelesne aktivnosti – koje potom rezultiraju postupnim smanjenjem tjelesne mase

Image
Foto: Instagram/Ana Žderić
RTL TV/ 3.3.2020. u 11:00
Play ponuda

Na Svjetski dan debljine, koji se obilježava danas, 4. ožujka, bivši kandidati 'Života na vagi' dokazali su da odricanjem i novim, zdravim načinom života mogu postići sve što si zacrtaju. Tako i Ana Žderić, 22-godišnja bivša kandidatkinja četvrte sezone showa, ne odustaje od svojih ciljeva.

Na svom profilu na Instagram profilu objavila je video gdje u fitness centru trenira i svom snagom udara nogom u boksačku vreću.

''Ne mjeri svoj uspjeh prema onome što si postigao, nego prema onome što si mogao postići sa svojim mogućnostima'', napisala je ispod videa 

Ana je u kratko vrijeme prikupila više od 2200 lajkova, a objavu je komentirala i Maca napisavši joj da 'razvali'.

Dirljiva poruka

I za RTL TV, a povodom Svjetskog dana debljine, Ana je poručila svima koji se bore s viškom kilograma.

''Nikada ne odustajte od svog cilja, moja borba nije bila lagana, treba biti ustrajan, hrabar, strpljiv i odlučan jer taj put do cilja je težak, pun padova i izazova. Svoje loše navike treba ostaviti iza sebe i posvetiti se zdravijem načinu života. Treba imati više vjere u sebe, jer je to ključ svega. Sve se može i ništa nije nemoguće'', rekla je Ana dodajući što je tjera naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

''Mene uz trening i zdrave navike iz showa, naprijed tjera želja za uspjehom, naročito sad kad vidim da ja to mogu. Kad vidim svoje stare slike nikada se više ne želim dovesti do te brojke na vagi!'' kazala je Ana koja je prije ulaska u show imala 139,9 kilograma, te prilikom izlaska iz emisije 117,8.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U šumarku skrivenom...

FOTO – Možete li se sjetiti imena svih likova iz obožavanog crtića 'Mali leteći medvjedići'?

Play ponuda

Više s weba