Novosti

Ana Radišić novo je lice RTL-a!

Ana Radišić, novo lice RTL-a, od vikenda 14. i 15. travnja, od 17.50 sati, vodit će novu staru showbiz emisiju Exkluziv'!

Press
09.04.2018 14:36

Ana , koja je do sada radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, voditeljsku karijeru započela je na Kanalu RI prije 10 godina, a samo je dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kada nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone (istrčala ih je 10!), vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i u kazalište, a otkrila je da je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTLprihvatila je s veseljem.

Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku!', kazala je Radišić koja je došla kao 'šlag na torti' novog/starog magazinskog formata.

Magazinska emisija Exkluziv' kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane! Exkluziv' je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!

'Uzbuđeni smo svi u redakciji zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi - bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama – odgovore ćete dobiti u Exkluzivu!', kazala je Ana koja je i urednica Top.hr-a .

Nova ekipa već intenzivno radi na uzbudljivim temama koje će gledatelje prikovati uz male ekrane novog Exkluziva', koji ovaj vikend kreće na RTL-u!