Novosti

Anezi objavila 'behind the scenes' sa snimanja: 'Krenuli smo sa smijehom, ali na kraju je bilo i suza'

Anezi je za svoj singl '100 je razloga' snimila emotivan spot, a dio atmosfere sa snimanja objavila je i na svom Instagramu.

RTL.hr
23.02.2021 15:35

Anezi je otkrila kako to izgleda kad snima senzualne kadrove dok joj jedan član ekipe raspiruje kosu, a drugi snima kamerom. Otkrila je i kako je osim smijeha na setu bilo i suza.

"Mali pogled 'iza scene' sa snimanja spota za singl '100 je razloga'. Kako vam se čini? Krenuli smo sa smijehom, ali na kraju je bilo i suza. Ipak je to najosobnija pjesma koju sam napisala do sada.Singl izlazi u trećem mjesecu, a bit će zadnji singl s mog prvog albuma u karijeri, koji izlazi u četvrtom mjesecu.

Ovo je deveti spot u suradnji s redateljem @dario.radusin , a imam neki osjećaj da će biti jedan od boljih koji smo napravili od te 2018. godine, kada smo započeli suradnju i kada sam ja ozbiljno krenula sa snimanjem pjesama i predstavljanjem sebe široj javnosti.Jedva čekam predstaviti vam tu snažnu baladu za koju sam sama napisala tekst, a glazbu skupa s kolegom @em.grozdanic , koji potpisuje i aranžman", otkrila je.

Već je ranije istaknula kako je jako veseli povratak na rad za njezine autorske pjesme, a fanovi jedva čekaju vidjeti finalni rezultat s ovog snimanja!