Novosti

Anezi objavila da je umrla Dubravka iz 'Big Brothera': 'Znala si me nasmijati, ali i pomoći'

Dubravka je sudjelovala u posljednjoj sezoni "Big Brothera", gdje je ušla kao članica tajne obitelji

RTL
05.03.2020 14:16

, bivša kandidatkinja "Big Brothera" i "Gospodina Savršenog", objavila je na svom Instagramu post u kojem se oprostila od Dubravke Ujević Veron , kandidatkinje "Big Brothera" koja je preminula, a koju jeupoznala u tom showu. Anezi je napisala kako nije očekivala da će fotografiju s Dubravkom objaviti zbog tako tužnog povoda.

Anezi je uz fotografiju napisala:

"Počivaj u miru, prijateljice draga! R.I.P.
Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. '...šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!'Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima!"

Dubravka Ujević Veron imala je 49 godina, a sudjelovala je u posljednjoj sezoni "Big Brothera",gdje je ušla kao članica tajne obitelji. Rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu.