Play ponuda
Play ponuda
Tužna vijest

Anezi objavila da je umrla Dubravka iz 'Big Brothera': 'Znala si me nasmijati, ali i pomoći'

Dubravka je sudjelovala u posljednjoj sezoni "Big Brothera", gdje je ušla kao članica tajne obitelji

Image

Dubravka Ujević Veron ima 46 godina, rođena je u Vinkovcima, a živi u Zagrebu. Dubravka je u drugom braku. Prvi muž od nje je bio stariji 14 godina, a sadašnji muž mlađi je 12 godina. ''Jako ga volim, super mi je jer mi je mlađe slađe'', smije se Dubravka koja ima punu podršku supruga. ''Sve pod jednim uvjetom, a to je da nema seksa ni ljubljenja u kući'', otkriva Vinkovčanka koja nema djece, a smatra da se to nekome dogodi, a nekome ne. ''Nije se dogodilo, priviknula sam se na to i sada živim s tim. Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim - željela bih biti muško!'', zaključuje Dubravka koja će u kući svima biti prijateljica, pomagat će svima i raditi sve što joj se kaže. ''Smatram da publici neću biti dosadna nego zanimljiva'', zaključila je.

rtl.hr/ 5.3.2020. u 14:16
Play ponuda

, bivša kandidatkinja "Big Brothera" i "Gospodina Savršenog",  objavila je na svom Instagramu post u kojem se oprostila od Dubravke Ujević Veron, kandidatkinje "Big Brothera" koja je preminula, a koju je upoznala u tom showu. Anezi je napisala kako nije očekivala da će fotografiju s Dubravkom objaviti zbog tako tužnog povoda. 

Anezi je uz fotografiju napisala:

"Počivaj u miru, prijateljice draga!  R.I.P. 
Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom.  '...šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!' Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima!"

Dubravka Ujević Veron imala je 49 godina, a sudjelovala je u posljednjoj sezoni "Big Brothera", gdje je ušla kao članica tajne obitelji. Rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDE SERIJE 'MIRIŠE NA LJUBAV'

Kemija na setu kakva se rijetko viđa! Šuška se kako su Hande i Kerem ponovno zajedno, evo kako je tekla njihova priča

Play ponuda

Više s weba