Novosti

Angelina Jolie i Brad Pitt prevarili javnost!

Ne postoje samo dvije strane priče kada su u pitanju holivudske zvijezde, postoje beskrajne verzije onoga što se događa iza zatvorenih vrata. Iznimka nije ni svjetski poznati par Angelina Jolie i Brad Pitt.

Press
30.03.2017 12:11

Glumica Angelina Jolie početkom ove godineprovodila je mnogo vremena u Kambodži, gdje je snimala dokumentarac "First they killed my father", a cijelo to vrijeme s njom su bila i njezina djeca, a u tajnosti je dolazio i njezin uskoro bivši suprug Brad Pitt , kako piše portal E!News.

Iako se glumica protivila tome da Brad viđa djecu, naposlijetku je ipak popustila i dozvolila Bradu da ih posjećuje u Kambodži. Bračni par je u rujnu objavio da se razvodi, pri čemu su uslijedile parnice zbog podjele brige oko njihove djece Shiloh, Maddoxa, Knoxa, Vivienne, Zahre i Paxa, no na kraju je Angie ipak dopustila Bradu da može što više vremena provoditi s njima. Što je sve portal E!News saznao o popularnom paru, pogledajte sami u priloženom videu!

Glumicu Angelinu Jolie ne propustite pogledati u TV premijeri 'Gospodarica zla' u subotu, 1. travnja u 20 sati na RTL-u!