Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
„Pustolovine iz knjige vrlina: Samilost, Božićna priča“

Animirani film koji podsjeća na pravo značenje Božića

U današnje doba konzumerizma lako je zaboraviti na pravu svrhu blagdana i stoga će vam ovaj crtić pomoći da se prisjetite vrijednosti koje su zbilja bitne.

Image
Press/ 30.12.2017. u 12:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Annie je izabrana za predsjednicu dramskog kluba pred samu božićnu priredbu u njenoj školi. Ona uskoro postane opsjednuta ostvarivanjem profita svoje dramske skupine da zaboravi na poruku koju predstava zapravo želi odaslati. Klub neće izvoditi svoju tradicionalnu predbožićnu predstavu „Božićnu priču“, niti donirati novac za sirotište. Međutim, Annie je to podsvjesno toliko mučilo da je imala zbunjujuće snove u kojima je bila Scrooge iz poznate Dickensove priče i da je posjete tri duga

Animirana serija „Pustolovine iz knjige vrlina“ inače prati avantura 11-godišnjeg Zacha i 10-godišnje Annie koji proživljavaju razne moralne dileme. Kako bi riješili te probleme, traže savjete grupe antropomorfnih životinja čija imena dolaze iz antičke Grčke – Platona, starog i mudrog bizona; Aurore, mudrog jastreba; i Aristotela, živahnog i načitanog prerijskog psa. Ovaj trojac djecu uči raznim vrlinama pričajući im priče iz „Knjige vrlina“.

Božićnu epizodu animirane serije "Pustolovine iz knjige vrlina: Samilost, Božićna priča" pogledajte danas u 13:30 sati na RTL Kockici.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERAS NA RTL-U

Upoznajte likove hit serije 'Očev izbor': Isprepliće ih prošlost i sadašnjost, a što im donosi neizvjesna budućnost?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba