Play ponuda
Play ponuda
poznata voditeljica

Anita Martinović zamalo tetovirala Bahru: 'Oduševljena sam, postigli smo ono po što sam išla'

Kada se netko odluči napraviti tetovažu, obično ona ima neko značenje. Upravo jednu takvu odlučila je napraviti voditeljica Anita Martinović, koja je novu tetovažu posvetila 15. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'.

Petra Gajšak/ 19.6.2022. u 19:30
Play ponuda

U čast 15. sezone najpopularnije dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu" voditeljica Anita Martinović odlučila je tijelo ukrasiti posebnom tetovažom. Likom i djelom Bahre Zahirović koja je definitivno obilježila ovaj serijal.

"Ajme meni, to je baš Bahra par excellence. Doduše sa svojim starim osmjehom bez zubića, ali to će biti top", oduševljena je bila Anita prilikom planiranja tetovaže s tatto majstorom Adrianom De Fine.

"Ne mogu vjerovati da se ovo stvarno događa i da sam donijela takvu odluku. Valjda neću požaliti. Baš me zanima što će Bahra reći", komentirala je Anita tijekom tetoviranja.

"Nisam dobila odobrenje Bahre pa moram reći da je ova bila zafrkancija. Danas smo ovdje u tattoo studiju jer sam odlučila prekriti jednu svoju staru tetovažu. Bila mi je jako draga, jedna mala mačkica, ali godine idu, malo glava odraste i bio mi je neophodan neki novi motiv i odlučila sam prekriti macu s jednim prekrasnim drvetom. Mislim da je Xeno napravio odličan posao, jer nije jednostavno raditi prekrivanje tetovaže, a to je ispalo top".

"Evo, ova moja današnja tetovaža je zapravo dokaz da čovjek uvijek ima priliku u životu da pogriješi, ali se to može i ispraviti i s ovim sada finalnim proizvodom mislim da ću biti zadovoljna do kraja života".

Proces je ovo koji traje pa smo Anitu ostavili da odspava i posjetili ju par dana kasnije da vidimo je li tetovaža mačke uspješno prekrivena. "Ja sam preoduševljena i prezadovoljna, postigli smo ono po što sam išla, prekrili smo mica macu".

"Moram ipak odati pravu istinu, da nismo stavili tetovažu Bahrice iako bila je ideja u čast 15. sezone da stavimo brojku 15 sa Bahrinom slikom s obzirom na to da je ona naša već prepoznata zvijezda iz 'Ljubav je na selu', ali ovim putem pozivam neke druge Bahre, gospođe i dame da pišu našim farmerima. Njihove profile smo imali priliku vidjeti prošli tjedan, pozivam ih neka daju priliku ljubavi", zaključila je Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
subota u 22 sata

Mislite da je drugima život kvalitetniji, bolji i zabavniji? Komedija 'U tuđoj koži' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba