Novosti

Anne Hathaway u svijetu mode i glamura vraća se na male ekrane

Jeste li se ikada pitali kako je to imati posao iz snova te se svaki dan buditi s osmijehom na licu i jedva čekati početak radnog dana jer nikad ne znate što ćete naučiti ili vidjeti novo? Ako niste, ovo je pravi film za vas.

Press
04.10.2016 16:00

Popularna američka glumica i pjevačica Anne Hathaway, pronalazi se u ulozi mlade diplomantice Andy koja obožava modu. Netom nakon dobivene diplome novinarstva pokušava ući u taj glamurozni svijet mode, no zbog šefice iz pakla dobiva posao pomoćnice najpoznatijeg modnog časopisa Runway.

Dok mlada ambiciozna novinarka Andy ispunjava svaki hir svoje šefice, s vremenom se potpuno posveti poslu te zanemari svoga dečka, obitelj i prijatelje.

Andy nikako ne želi odustati te nakon običnih studentskih sivih pulovera, počinje se odijevati u skladu sa svijetom u kojem se nalazi te ju moda s vremenom počinje očaravati.

Ovaj je film snimljen prema bestselesu Luren Weisberger, a njezina je knjiga bila na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga prema New York Timesu te je prevedena na 27 jezika.

Vrag nosi Pradu" je film koji će vas definitivno zabaviti i dobro nasmijati, a možete ga pogledati već u petak u 22:20 sati, samo na RTL-u!