Novosti

Antonija Blaće užurbano priprema nove projekte

Jedno od najomiljenijih lica domaćeg TV etera, Antonija Blaće, godinu završava radno, u ulozi ambasadorice udruge RTL pomaže djeci.

Press
06.12.2017 14:15

Ove će nedjelje Antonija voditi emisiju uživo Budi mi prijatelj" , a potom i specijalno celebrity izdanje showa Tri, dva jedan – peci!" . Uz to, kao producentica, priprema i veliku završnicu showa Život na vagi" .

Udruga "RTL pomaže djeci" već desetu godinu djeluje za dobrobit najmlađih, a ovogodišnju kampanju obilježava emisija Budi mi prijatelj", koja će se u nedjelju, 10. prosinca u 17:15 sati prikazivati uživo iz zagrebačkog Jadran filma. Kao ambasadorica Udruge, Antonija će preuzeti ulogu voditeljice i u studiju pozdraviti kumove ovogodišnjih projekata te imati priliku razgovarati s poznatim osobama iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj, te na taj način pomoći da se misija Udruge i dalje nastavi.

321peci Tomislav Špiček, Antonija Blaće, Ana Marcelić

Velika mi je čast biti ambasadorica Udruge i voditi našu humanitarnu emisiju 'Budi mi prijatelj', i to već osmu godinu zaredom. Hvala svima koji su svojim donacijama uljepšali živote i vratili osmijeh na lica više od pola milijuna djece diljem Hrvatske. Budite s nama i ove godine, šaljimo zajedno dobre vibre i pomozimo onima kojima je najpotrebnije!", kaže Antonija koja će u ulozi ambasadorice Udruge voditi i specijalno, humanitarno izdanje Tri, dva, jedan – peci!" koje počinje s prikazivanjem u ponedjeljak 11. prosinca u 21:15 sati .

U ovoj celebrity sezoni slastičarsko-natjecateljskog showa javnosti poznate ličnosti, kao što su glumci Petar Ćiritović, Borko Perić, Ornela Vištica, Barbara Nola i Nela Kocsis, te pjevači Ivana Banfić, Žanamari Perčić i Bojan Jambrošić okušat će se u pripremi tradicionalnih i modernih kolača i torti.

Pobjednički par novčanu nagradu će donirati udruzi RTL Pomaže djeci".