Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Antonija iz 'Ljubav je na selu' pohvalila se još jednom poklonom od Srećka: 'Hvala ljubavi, voli te tvoja žena'

Par živi u Kanadi

Image
Foto: Instagram/Srećko Ponjavic
RTL.HR/ 31.10.2020. u 9:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što se nedavno pohvalila kako joj je suprug, tada još zaručnik, Srećko kupio novi automobil, Antonija se sad pohvalila novim poklonom - novim mobitelom.

"Moj dragi mužić me iznenadio lijepim poklonom, novim mobitelom. Hvala ljubavi, voli te tvoja žena", napisala je. 

Image
Foto:
Image

Podsjetimo,Srećko i Antonija zaljubili su se čim su se upoznali na spoju naslijepo. Naime, Antonija je bila Srećkova "zlatna djevojka". Na farmu u Kanadu odlučio je povesti nju, Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, no od samog početka bilo je jasno kako Viranka plijeni pažnju farmera.

Antonija je odmah pokupila simpatije Srećkove obitelji, posebice majke Zore koja je navijala da Antonija ostane i njihovoj obitelji. 

Srećko je na romantično putovanje poveo upravo Antoniju, a usput su posjetili i njezinu obitelj. Ubrzo nakon završetka snimanja emisije, Antonija se odselila u Kanadu kod svog dragog. Zatim su pale i zaruke, no koronavirus im je pomutio planove pa ove godine neće biti prave svadbe. 

Par se vjenčao u kolovozu. "Danas smo se vjenčali kod matičara! Hvala svima koji su nas podržavali u našem putu. Naše crkveno vjenčanje planiramo za 2021. Jedva čekamo da slavimo sa svima vama," napisao je Srećko na Instagramu uz objavljenu fotografiju s vjenčanja. 

Antonija Beščec i Srećko Ponjavic iz 11. sezone emisije 'Ljubav je na selu' zasigurno su još jedan dokaz kako popularna emisija zaista spaja srca za čitav život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakva transformacija

Sjećate li se Hane Rodić s početka karijere? Hvalila se da zna japanski i izgledala potpuno drugačije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba