Novosti

Antonija iz 'Ljubav je na selu' za 2020. ima jasnu želju: Spremna sam da Srećko i ja ozakonimo našu vezu

Antonija se po završetku snimanja preselila k farmeru kako bi probali zajednički život, a zasad je, kaže Srećkova 'zlatna djevojka', sve idilično

RTL TV
31.12.2019 11:00

Antonija Beščec i Srećko Ponjavic upoznali su se u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a njihova ljubavna priča sada se odvija u Kanadi.

Antonija se odlično prilagodila životu na drugoj strani svijeta, au intervjuu za RTL TV ispričala je kako izgledaju dani u Kanadi, kako ona i Srećko provode blagdane te kakvi su im planovi za novu godinu.

Jesi li se navikla na život u Kanadi? Koliko je drugačija od Hrvatske?

Sličnost je da je obiteljski život na prvom mjestu, a razlika je priviknuti se na vremensku zonu tj. na onih osam sati razlike izmedu Hrvatske i Kanade.Mislim da se ne razlikuju ni po čemu, osim u standardu, tako da je ovdje malo više novca, a i malo je veća potrošnja nego u Hrvatskoj.

Nedostaje li ti život u Hrvatskoj? Čuješ li se s obitelji i prijateljima?

Zahvaljujući tehnici svakodnevno sam u kontaktu sa svojima što mi uvelike olakšava boravak ovdje. Moji vjeruju u mene, tako da se naši razgovori uglavnom svode na to što ću kuhati, kako što bolje urediti stan -jednostavno one stvari koje me ne opterećuju i ne navode na pomisao kako sam daleko od njih i puno im hvala na tome.

Nedostaje mi moj narod, no u Srećkovoj sredini živi mnogo hrvatskih obitelji i svi su radosni i sretni kad nas vide zajedno.

Čime se baviš u Kanadi?

Zasadusavršavam jezik i razmišljam jednog dana imati svoj posao. Radim sve ono što bi nas trebalo zajedno učiniti zadovoljnima i sretnima, a to je moja dobraslavonsko-dalmatinska kuhinja, koju Srećko obožava, odgovorno i iskreno ponašanje prema svemu što radim - uz to ide čistoća, pospremanje stana... Sveonošto Srećko nijeimao kada je živio sam u stanu. Stekla sam prijateljice pa sam tako sudjelovala na razmjeni kolača. Svatko donese nešto za jelo, a ja sam napravila sarme, da probaju naše tradicionalno jelo - i oduševile su se. Napravila sam i četiri vrste hrvatskih kolača, za koje su se svi otimali.

Kako ti i Srećko funkcionirate kao par?Slažete li se?

Srećko i ja smo sličnoodgajani tj. u duhukršćanske vjere i savjet mojih roditelja bio je da nastavim živjeti u tom duhu jer vjeru ne biramo, s njom smo rođeni, i moji žele da ostanem i dalje živjeti u vjeri koja ne smeta niti Srećku. Oboje smo zadovoljni jedno sdrugim u tom pogledu.Srećko je jako radišan i puno ulaže u sebe tj. razmišlja o svom poslu i svom napredovanju tako da ga je teško pohvatati u svemu tome. Predan je svom poslu bar 15 sati na dan, tako da mu ostaje malo vremena za razonodu i društveni život. No, nemogu reći da sam zakinuta jer koliko imamo slobodnog vremena, iskoristimo ga za druženje i razonodu kao što su teretana, utakmice nogometa, hokeja, šetnje i kućni party u krugu dobrih prijatelja.

Razmišljate li o sljedećem koraku u vezi – zarukama, braku, djetetu...?

Ja sam svoje odluke donijela puno ranije tj. čim sam upoznala Srećka, kao i njegovu obitelj, znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj. Nisam se prevarila u svojoj procjeni, dok je Srećko smatrao da mu treba više vremena i upoznavanja sa mnom. Pritom mislim na moj karakter i na to kako ću se snaći kada dođem u Kanadu. Srećko je oprezan jer, kakosam čula, kroz njegovih nekoliko dosadašnjih veza nije uspio postići harmoniju snijednom ženom u toj mjeri da bi mogao ostati živjeti skojom od njih, a ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta te da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Sada ostaje samo na njemu hoće li to prepoznati, a koliko ja vidim, na dobrom je putu. Ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu prema meni jersu njegovibližnji i prijateljijako dobri i velika im hvala na tome.

Moja iskrenost i moje izjave do sada govore da mi se Srećko, kao i njegovaobitelj, sviđaju, tako da ja nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu, pa i da sprinovom nastavimo jos čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sada je na Srećku red da se izjasni o svojim željama.

Ako ostanemo zajedno, i ako dobijemo blagoslov djeteta, jedva čekam da moji mama i tata dođu vidjeti gdje ću živjeti i podizati svoju obitelj.

Kako se slažeš sa Srećkovom obitelji?

Drago mi je da sam upoznala takvu obitelj i Srećkova obitelj je, kao i moja, iskrena ipoštenai žele nam samo sreću i blagoslov.

Kako provodite blagdane? Gdje ćete za Novu godinu?

Za Božić smo bili na farmi sa Srećkovom obitelji, a gdje ćemo za doček još ne znam, Srećko mi priprema iznenađenje.