Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Blagdani u Kanadi

Antonija iz 'Ljubav je na selu' za 2020. ima jasnu želju: Spremna sam da Srećko i ja ozakonimo našu vezu

Antonija se po završetku snimanja preselila k farmeru kako bi probali zajednički život, a zasad je, kaže Srećkova 'zlatna djevojka', sve idilično

Image
Foto: Instagram/Srećko Ponjavic
RTL TV/ 31.12.2019. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Antonija Beščec i Srećko Ponjavic upoznali su se u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a njihova ljubavna priča sada se odvija u Kanadi. 

Antonija se odlično prilagodila životu na drugoj strani svijeta, a u intervjuu za RTL TV ispričala je kako izgledaju dani u Kanadi, kako ona i Srećko provode blagdane te kakvi su im planovi za novu godinu.

Jesi li se navikla na život u Kanadi? Koliko je drugačija od Hrvatske? 

Sličnost je da je obiteljski život na prvom mjestu, a razlika je priviknuti se na vremensku zonu tj. na onih osam sati razlike izmedu Hrvatske i Kanade. Mislim da se ne razlikuju ni po čemu, osim u standardu, tako da je ovdje malo više novca, a i malo je veća potrošnja nego u Hrvatskoj.

Nedostaje li ti život u Hrvatskoj? Čuješ li se s obitelji i prijateljima?

Zahvaljujući tehnici svakodnevno sam u kontaktu sa svojima što mi uvelike olakšava boravak ovdje. Moji vjeruju u mene, tako da se naši razgovori uglavnom svode na to što ću kuhati, kako što bolje urediti stan - jednostavno one stvari koje me ne opterećuju i ne navode na pomisao kako sam daleko od njih i puno im hvala na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nedostaje mi moj narod, no u Srećkovoj sredini živi mnogo hrvatskih obitelji i svi su radosni i sretni kad nas vide zajedno. 

Čime se baviš u Kanadi?

Zasad usavršavam jezik i razmišljam jednog dana imati svoj posao. Radim sve ono što bi nas trebalo zajedno učiniti zadovoljnima i sretnima, a to je moja dobra slavonsko-dalmatinska kuhinja, koju Srećko obožava, odgovorno i iskreno ponašanje prema svemu što radim - uz to ide čistoća, pospremanje stana... Sve ono što Srećko nije imao kada je živio sam u stanu. Stekla sam prijateljice pa sam tako sudjelovala na razmjeni kolača. Svatko donese nešto za jelo, a ja sam napravila sarme, da probaju naše tradicionalno jelo - i oduševile su se. Napravila sam i četiri vrste hrvatskih kolača, za koje su se svi otimali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Spojevi, svađe i strasni poljupci! Hrvoje priznao Marini da mu je zanimljiva, a Paulina sanjala Sinišu

Kako ti i Srećko funkcionirate kao par? Slažete li se?

Srećko i ja smo slično odgajani tj. u duhu kršćanske vjere i savjet mojih roditelja bio je da nastavim živjeti u tom duhu jer vjeru ne biramo, s njom smo rođeni, i moji žele da ostanem i dalje živjeti u vjeri koja ne smeta niti Srećku. Oboje smo zadovoljni jedno s drugim u tom pogledu. Srećko je jako radišan i puno ulaže u sebe tj. razmišlja o svom poslu i svom napredovanju tako da ga je teško pohvatati u svemu tome. Predan je svom poslu bar 15 sati na dan, tako da mu ostaje malo vremena za razonodu i društveni život. No, ne mogu reći da sam zakinuta jer koliko imamo slobodnog vremena, iskoristimo ga za druženje i razonodu kao što su teretana, utakmice nogometa, hokeja, šetnje i kućni party u krugu dobrih prijatelja.

Razmišljate li o sljedećem koraku u vezi – zarukama, braku, djetetu...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ja sam svoje odluke donijela puno ranije tj. čim sam upoznala Srećka, kao i njegovu obitelj, znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj. Nisam se prevarila u svojoj procjeni, dok je Srećko smatrao da mu treba više vremena i upoznavanja sa mnom. Pritom mislim na moj karakter i na to kako ću se snaći kada dođem u Kanadu. Srećko je oprezan jer, kako sam čula, kroz njegovih nekoliko dosadašnjih veza nije uspio postići harmoniju s nijednom ženom u toj mjeri da bi mogao ostati živjeti s kojom od njih, a ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta te da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Sada ostaje samo na njemu hoće li to prepoznati, a koliko ja vidim, na dobrom je putu. Ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu prema meni jer su njegovi bližnji i prijatelji jako dobri i velika im hvala na tome.

Moja iskrenost i moje izjave do sada govore da mi se Srećko, kao i njegova obitelj, sviđaju, tako da ja nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu, pa i da s prinovom nastavimo jos čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sada je na Srećku red da se izjasni o svojim željama.

Ako ostanemo zajedno, i ako dobijemo blagoslov djeteta, jedva čekam da moji mama i tata dođu vidjeti gdje ću živjeti i podizati svoju obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako se slažeš sa Srećkovom obitelji?

Drago mi je da sam upoznala takvu obitelj i Srećkova obitelj je, kao i moja, iskrena i poštena i žele nam samo sreću i blagoslov.

Kako provodite blagdane? Gdje ćete za Novu godinu?

Za Božić smo bili na farmi sa Srećkovom obitelji, a gdje ćemo za doček još ne znam, Srećko mi priprema iznenađenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ljubav ne pita

Mlada bogatašica Bojana iz 'Budve na pjeni od mora' danas slavi 34. rođendan: Tijekom snimanja serije ostala je trudna s kolegom sa seta

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba