Play ponuda
Play ponuda
Gdje je sada i što radi?

Antonio Orač Orky, posljednji pobjednik popularnog showa Big Brother, otkrio na što je potrošio osvojeni iznos

Možda ode raditi u Njemačku, no ne zato što mora...

Image
RTL.TV/ 13.11.2019. u 9:04
Play ponuda

Kada je prije godinu i pol izašao iz kuće i dao intervju za RTL.TV Antonio Orač – Orky, pobjednik Big Brother showa 2018., nije odmah znao na što će i kako potrošiti osvojenu nagradu od 371.000 kuna.

Image
Foto:
Image

Orky je nakon showa završio s dugogodišnjim konobarenjem, u godinu dana potrošio je osvojeni iznos na renoviranje stana u Bjelovaru, popravak zuba, motocikl, autoškolu, izlaske i razne tenisice koje obožava. Sada radi u tvrtki koja se bavi proizvodnjom ograda od inoxa i aluminija.

U intervjuu za 24sata otkrio je kako ga bratići zovu da napusti Hrvatsku i ode s njima raditi u inozemstvo.

"Zasad ostajem u Bjelovaru iako se nikad ne zna. Imam nekih planova. U Dublin ne bih jer mi ne odgovara klima, ali možda bih otišao u Njemačku. Radio bih nešto slično ovome što sad radim. Prijatelji i bratići nagovaraju me da dođem raditi u Njemačku. Išao bih iz gušta, ne iz potrebe. Sa željom da se malo provedem i vidim svijet. No zasad bih najradije ostao u Bjelovaru", kazao je Orky.

Nakon izlaska iz BB kuće družio se s Nikitom Dajčer, no istaknuo je kako su imali izrazito prijateljski odnos, da ne bi netko krivo pomislio. A sudjelovanje u Big Brotheru ostat će mu uvijek u dobrom sjećanju: "Bilo je to dobro iskustvo. Kad sve zbrojim, bilo je baš dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba