Novosti

Ariel Winter: 'Kolegice iz serije pomogle su mi da zavolim sebe i svoje tijelo'

Mladu glumicu u zvjezdanu je orbitu lansirala uloga štreberice Alex u seriji 'Moderna obitelj'.

Press
16.03.2021 18:30

Popularna 23-godišnja glumica Ariel Winter danas je poznata po pozitivnom stavu o vlastitom tijelu, oskudnom odijevanju i hrabrom suprotstavljanju kritikama, ali nije uvijek bilo tako jednostavno.

Odrastajući pod svjetlima reflektora, tinejdžerica se borila s negativnim komentarima javnosti o njezinu izgledu, osobito prije podvrgavanja operaciji smanjivanja grudi. Nasreću, sve je vrijeme uz sebe imala uzore, starije kolegice iz spomenute serije, Sofiju Vergaru i Julie Bowen , a posebice nekoliko godina stariju Saru Hyland , koje su je ohrabrivale i učile da o sebi i svojemu tijelu stvori pozitivnu sliku.

Ariel Winter

Upravo je Sarah Hyland, Arielina starija 'televizijska' sestra, u nedavnom intervjuu izjavila koliko joj je bilo važno pomoći mlađoj kolegici i udaljiti je od ponekad iznimno žestokih kritika koje su sastavni dio života u Hollywoodu.

''Julie, Sofia i ja zbilja smo joj željele pomoći da postane samouvjerena i ne srami se vlastitoga tijela'', izjavila je Hyland. ''Imala je samo 11 godina kada sam je upoznala. Ja sam tada imala 18 i istinski sam se trudila biti joj uzor i starija sestra jer je bila toliko slatka djevojčica.''

Moderna obitelj

Mlađahna se Hyland i sama u to vrijeme suočavala s oštrim kritikama javnosti da je premršava, no ona se za razliku od Ariel Winter sama uspjela suočiti s njima: ''Postoji jednostavan trik! Sve se vrti oko samopouzdanja. Jednostavno ne smijete dopustiti da vas izgovorene riječi uvrijede ili rastuže. Okružite se pozitivnim ljudima i ne dopustite negativnim komentarima da dopru do vas''.

Čini se kako su se sestrinski savjeti isplatili jer i sama Ariel, danas 19-godišnjakinja, ističe: ''Pomogle su mi da zavolim vlastiti odraz u ogledalu. Napokon se osjećam ugodno u vlastitoj koži.''

Glumice gledajte u omiljenoj humorističnoj seriji ''Moderna obitelj'' od ponedjeljka do petka u kasnovečernjem terminu na RTL2.