Novosti

Armie Hammer pokazao Jamesu Cordenu kako se snimaju plesne scene u filmu

Pogledajte kako se zapravo snimaju plesne scene u filmovima, te što se točno dogodilo prstu mladog glumca koji je na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj je isti potpuno ljubičasto-plav.

Press
30.11.2017 17:28

James Corden u svom popularnom talk showu, ugostio je glumca Armieja Hammera koji je široj publici najpoznatiji po svojoj ulozi kraljevića u ekraniziranoj bajci "Snjeguljica" .

James Cordenspomenuo je Hammerov novi film, o kojem smo nedavno pisali, "Zovi me svojim imenom" . Mladi glumac ispričao je kako je to prelijepa ljubavna i ljudska priča, te objasniokoliko je naporno bilo cijelu noć snimati scenu plesa. Naime, kako bi se dobro čulo što glumci govore, takve se scenesnimaju bez glazbene podloge, a akteri moraju što vjerodostojnije držati ritam i pretvarati se kako istinski uživaju. Koliko je to zapravo teško,Armie je pokazao i objasnio zaigranom voditeljuna potpuno oduševljenje publike.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Nakon što je James prikazao sliku Hammerovog slomljenog nožnog prsta, Armie je ispričao kako je isti slomio kod kuće udarivši njime o stol pred skupinom prijatelja, da bi ga kasnije iste večeri polomio u drugome smjeru.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Armieja Hammera gledajte kao kraljevića u Grimmovoj fantaziji Snjeguljica" u nedjelju u 20:30 na RTL-u,

a Jamesa Cordena i njegov fantastičan show "Večer s Jamesom Cordenom" gledajte svakog dana nakon ponoći na RTL Livingu.