Play ponuda
Play ponuda
VEČERAS u 23:25

'Atomski zdesna': Odlična humorna drama Srđana Dragojevića večeras na RTL-u

Baš svatko ima svoje skrivene namjere...

Image
RTL.HR/ 28.1.2022. u 18:00
Play ponuda

Beograđanin Mladen (Srđan Žika Todorović), trgovac turističkim aranžmanima, prevarant je koji nudi besplatna ljetovanja. Na jadranskoj obali okuplja potencijalne kupce iz cijele bivše države i pokušava im ''podvaliti'' nekretnine koje si zapravo ne mogu priuštiti.

Mladen je u ljubavnoj vezi sa Sonjom (Tanja Ribič), ženom svojeg šefa Metoda (Brane Šturbej), koji je doznao s kim ga Sonja vara. Stoga namješta Mladenu najteže i najproblematičnije kupce, a jedan od njih je Omer (Branko Đurić), ratni veteran iz Bosne koji ne skriva svoju netrpeljivost, kao i njegova žena Majda (Nataša Janjić). No s druge strane, ti isti potencijalni kupci koje Mladen želi nasamariti stigli su s figama u džepu jer im prezentacija predstavlja tek šest dana besplatnog odmora u luksuznom kompleksu, bez stvarne namjere da išta kupe.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BN2VhNWJjZGYtYzhlYi00NDYwLWI2MWYtMzVkYzNmYjQxNmFkXkEyXkFqcGdeQXVyMzIwMTIwODc@._V1_SX1777_CR0,0,1777,747_AL_.jpg

Film 'Atomski zdesna' uradak je redatelja Srđana Dragojevića, koji nam je donio legendarne filmove 'Parada', 'Lepa sela lepo gore', 'Rane' i 'Mi nismo anđeli'. Glavne uloge ponijeli su Srđan Todorović, Nataša Janjić i Branko Đurić te još dvadesetak renomiranih glumaca s područja bivše države.

''Ovo je priča koja će vas nasmijati ako vam je ostalo želje za smijehom, ali i rastužiti ako imate volje razmišljati o svojim životima'', kazao je redatelj ove odlične tragikomedije o posljedicama divljeg kapitalizama na život običnih ljudi. 

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY0MTAwNjgxMF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTk1Njk2MTE@._V1_SX1777_CR0,0,1777,895_AL_.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL POMAŽE DJECI

Budi mi prijatelj: Pomozite nam u kupnji reanimacijskog stolića za bebe u Općoj županijskoj bolnici Požega

Play ponuda

Više s weba