Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

Bahra traži pomoć dobrih ljudi: 'Do kraja sljedećeg tjedna moramo izaći iz stana. Idealna bi mi bila neka mala kućica s grijanjem na drva'

Omiljena kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu' Bahra Zahirović već se nekoliko tjedana nalazi u vrlo teškoj situaciji

Image
RTL.HR/ 6.7.2021. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, do kraja sljedećeg tjedna Bahra mora iseliti iz svog doma pa je za pomoć zamolila svoje pratitelje na društvenim mrežama, ali i prijatelje iz emisije.

Samo za RTL.hr Bahra je komentirala situaciju u kojoj se trenutno nalazi te otkrila kako teče potraga za novim domom.

„Razlog moje selidbe je to što je gazda morao renovirati krovište, a kuća se navodno i prodaje, i mi moramo izaći van. Tu sam živjela dvije i pol godine, sve je bilo u redu… Sada moramo van u najkraćem roku, do kraja sljedećeg tjedna izaći iz stana“, priča Bahra koju je stanodavac iznenada obavijestio o selidbi, „To nam je rekao dosta ubrzano i nenadano, ja sam se osjećala jako nezgodno s obzirom da smo prijateljica i ja tu živjele dvije i pol godine i bile smo zadovoljne jer je bio povoljniji najam“.

Image
Foto: Privatna fotografija
Image
Privatna fotografija

Pomoć kandidatkinja 'Ljubav je na selu'

Mnogima omiljena kandidatkinja 'Ljubav je na selu' trenutno radi kao gerontodomaćica, no zbog malih primanja, ali i ovrhe koju je naslijedila, izbor stanova koje je u mogućnosti financirati prilično je malen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Gledam razne oglase i obraćam se raznim stanodavcima, punom parom tražim, ali ima puno neurednih stanova, a skupih… Imam na leđima jednu ovrhu koju nisam stekla svojom krivnjom nego sam pomagala prijateljevom nećaku. I to je razlog koji me najviše sprečava, i zato tražim pomoć“, otkriva Bahra.

Za pomoć se obratila Ines Petrić, ali i Ireni Slopšek iz 'Ljubav je na selu', a one su kao prave prijateljice odmah priskočile i počele tražiti smještaj za mene.

Upravo se čita

Image
nedjelja u 20:15

TV premijera predivnog obiteljskog filma 'Putovanje jednog psa' večeras na RTL-u

„Ines sam se obratila jer ima frizerski salon i zna puno ljudi pa možda netko od mušterija može pomoći ili dati preporuku. Postoji opcija za jedan stan na Ilici, ali to je trenutno na čekanju. Optimistična sam zato što uvijek nalazim neko rješenje u životu, imam oko sebe dobre prijatelje koji mi pomažu“.

Image
Foto: Privatna fotografija
Image
Privatna fotografija

A kad je riječ o novom domu u kojem bi voljela stanovati, Bahra kaže: „Idealna bi mi bila neka mala kućica s grijanjem na drva, samo da imam svoj poseban ulaz. Ili, naravno, ako se može naći netko kome treba održavati kuću, a ja bih plaćala režije. Voljna sam voditi brigu o nečijoj kući i čistoći“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Samo bez zlobnih komentara!'

Za prvu ruku, Bahra bi voljela ostati u Zagrebu ili u okolici s obzirom na to da tu ima posao, no raditi se ne boji pa je spremna i na promjenu posla.

„Spremna sam promijeniti i posao pa raditi više za bolju plaću, ne bojim se raditi, a onda ne bih više bila ni ovisna o nečijoj pomoći kao sada“.

„Ako je netko voljan priskočiti, pomoći, ja bih bila veoma zahvalna. Imam jako mala primanja, nemam od nikog pomoći u životu. Jedino bih zamolila ljude koji nisu voljni pomoći neka barem ne pišu zlobne komentare, to me vrijeđa i ne razumijem ljude koji se smiju tuđoj nevolji. I ja se uvijek trudim svima dati podršku“, zaključuje za kraj.

RTL.HR/ 6.7.2021. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTOGALERIJA!

Trudna Doris zablistala u elegantnoj haljini!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba