Play ponuda
Play ponuda
SVAKA ČAST

Baro poziva da se prijavite u novu sezonu: 'Mene je 'Život na vagi' pokrenuo da živim boljim i zdravijim živo...

Kandidat treće sezone 'Života na vagi' ima važnu poruku za one koji se bore s viškom kilograma i žele promijeniti svoj život.

RTL.HR/ 26.1.2022. u 19:00
Play ponuda
Image

Prijavite se u emisiju 'Život na vagi'!

Image

Prijavite se u emisiju 'Život na vagi'!

Marijo Barišić Baro u 'Život na vagi' 2018. godine u treću sezonu ušao je sa 159,8 kilograma, a tijekom showa izgubio je 72,5 kg te došao na težinu od 87,3 kg, a osim što se gotovo 'prepolovio', show je Bari pomogao na još jedan neočekivani način.

Tijekom sistematskog pregleda u 'Životu na vagi' doznao je da ima izraslinu na bubregu i nakon toga uputio se  specijalistima. Maligna izraslina je uklonjena, a velika je sreća što se nije proširila s bubrega.

Baro se nakon izlaska iz showa i operacija nastavio baviti aktivnim životom te odlascima u teretanu, a sad je u videu za RTL pozvao sve one koji se dvoume oko prijava da se odvaže na taj korak i upuste u proces koji bi im, poput njegovog, mogao promijeniti život. 

"Mene je 'Život na vagi' pokrenuo da živim boljim i zdravijim životom. Nemoj propustiti da priliku da učiniš najbolju stvar za sebe. Prijavi se u novu sezonu 'Života na vagi'", poručio je Baro. 

A prijaviti se možete OVDJE!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba