Novosti

Bez straha, granica i zaustavljanja - Idemo, Patke!

Hokejaški tim Patke dobio je stipendiju za Eden Hall akademiju, prestižnu školu koju je nekada pohađao i njihov trener Gordon Bombay (Emilio Estevez).

Press
01.04.2017 09:24

No, neočekivano, Bombay objavi da daje otkaz na poziciji trenera kako bi prihvatio posao na JuniorGoodwill igrama, a na njegovu poziciju uskače bivši igrač Minnesota North Stars, Ted Orion ( Jeffrey Nordling ). U početku su Patke u sukobu s Tedom zbog stroge metode koju je uveo i veće koncentracije na obranu, a manje na napad tima. Orion napušta sve što su Patke uvježbavale i što je krasilonjihovu igru te čak Carlieju Conwayu ( Josua Jackson ) uzima kapetansku traku.

Treći nastavak ove sportskekomedije za mlađe gledateljstvopočiva na lovorikama i uspjehuprva dva dijela, koje su Walt Disney Picturesu zaradili lijepu svotu na kinoblagajnama. Svi od originalne postave, osim Brandona Adamsa (Jesse Hall), ponovno su ovdje, dok nas je poznati kanadski hokejaš Paul Tetsuhiko Kariya razveselio cameo ulogom. Tu je opet i kultni britanski glumacJoss Ackland, dok je, dakako, glavna uloga pripala Emiliju Estevezu. Ovog puta režije se prihvatioRobert Lieberman, koji je zapravo najcjenjenijikao redatelj TV serija, pa tako i pokoje epizode jedne vrlo popularneznanstveno-fantastičneserije koja se trenutno prikazuje na SyFy kanalu – The Expanse".

Film je na rasporedu u 10:20 na RTL-u!