Novosti

Bianca Kajlich dijeli samo pozitivne i inspirativne misli

Lijepa glumica slovačko-talijanskog porijekla svoje profile na društvenim mrežama ne koristi za besplatnu samopromociju, poput svojih kolega, ili za komentiranje i kritiziranje raznih događaja, kako to radi većina ljudi. Ona uglavnom dijeli pozitivne misli kako bi inspirirala one koji pročitaju.

Press
26.04.2017 19:37

Danas je glumica Bianca Kajlich na svom Instagram profilu napisala: U zadnje vrijeme puno radim na opraštanju. Oprostiti drugima, da. Ali i oprostiti sebi. Imam puno toga oko čega se osjećam krivom, sramotno čak. Stvari koje ne mogu pustiti, stvari koje sam napravila sebi. Stvari koje sam napravila drugima. Možda, kad bismo se svi otvorili i sami sebe ošamarili i shvatili da radimo veliku halabuku oko ničega. Možda bi tad više čuli Što?! I ti isto?! Oh. OK..." Zamislite kako bismo se oslobodili te ogavne liste koju nosimo stalno u sebi. I kad bi milijuni drugih rekli da i oni isto misle. Tada bismo svi shvatili da nitko nije savršen i da su naši Instagram profili uglavnom lažni i da smo svi zapravo nevjerojatni. Sigurno si to niste spremni priznati i to je u redu. Ja ću biti ovdje i plesati ako mi se netko, tko se više ne želi pretvarati, želi priključiti."

Prošli tjedan je uz fotografiju na kojoj je s prijateljicom napisala:Željela bih da svaka žena upozna bezuvjetno uključenje u svoje pleme. Da osjeti slobodu voljenja i prihvaćanja bez očekivanja. Vidi važnost slavljenja drugih žena, to upozna i vjerujeu svoju neusporedivu vrijednost."

Biancu Kajlich gledajte u humorističnoj seriji Pravila igre" od ponedjeljka do petka u 23:50 na RTL2.