Novosti

Big Brother zvijezda hospitalizirana nakon prometne nesreće pa uklonila profil na Instagramu

Nekadašnja kandidatkinja Big Brothera odmaknula se od društvenih mreža na kojim se redovno hvalila luksuznim torbicama, automobilima i svojim izgledom

RTL.hr
07.11.2022 14:15

Starleta Soraja Vučelić je prema pisanju srpskih medija doživjela prometnu nesreći u Albaniji. Naime, 35-godišnjakinja rodom iz Knina se još nije oglasila o navodnoj nezgodi.

Vučelić se nalazi u bolnici, ali detalji njenog stanja još uvijek nisu poznati javnosti, piše Republika.rs .

Treba dodati kako je u međuvremenu Soraja izbrisala svoj službeni Instagram profil koji je brojao čak 475.000 pratitelja. Na svojim je društvenim mrežama redovno objavljivala fotografije luksuza.

Soraja Vučelić

Inače, Soraja godinama unazad mami uzdahe izazovnim izgledom, pa je tako bilo i na crnogorskoj obali gdje je nekadašnja natjecateljica reality showa 'Big Brother' zvijezda provela ljeto.

Soraja je od zabrane ulaska u Srbiju živi na relaciji Düsseldorf - Moskva. "U Njemačkoj imam firme, u Moskvi više uživam, ali volim i naša mjesta. Nisam sad nešto tip koji voli izlaziti, više ručak, večera, putovanja s prijateljima. Ja sam vječita avanturistkinja. I kad sam živjela u Beogradu, ne znam jesam li 10 dana bila na istom mjestu, to ću da raditi do kraja života. Volim Srbiju, to mi je najljepši period života. Najviše mi nedostaje okupljanje brojnog društva, veći dio društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama, s kim se družim, kome vjerujem... Nisam za nova poznanstva", istakla je Soraja nedavno za tamošnje medije.

Soraja Vučelić