Novosti

Bila je najveća ljubav Charlieja Sheena u hit seriji! Jennifer Taylor uloga u 'Dva i pol muškarca'...

Jennifer Taylor utjelovila je Chelseu u seriji 'Dva i pol muškarca'.

RTL.hr
25.11.2022 11:15

Bila je najveća ljubav Charlieja Sheena u hit seriji 'Dva i pol muškarca'. Kada je glumica Jennifer Taylor dobila priliku utjeloviti Chelsea u kultnoj seriji bila je, zapravo na rubu odustajanja od Hollywooda. I Charlie Sheen, s kojim su kolege na setu imale niz neugodnih situacija, Jennifer je 'sjeo' sjajno te su se odlično slagali.

Uz 'Dva i pol muškarca' Jennifer vezuje životnu prekretnicu. Ulogu je dobila u trenutku u kojem je sa svojom obitelji planirala napustiti Los Angeles i vratiti se na Floridu. Naime, tijekom ekonomske krize 2008. godine brojne produkcije su se gasile, a glumica u usponu imala je sve manje prilika da dobije ulogu koja bi joj promijenila sudbinu. "Već smo kuću stavili na prodaju i razmišljala sam kako ću se vratiti na fakultet. Počela sam već učiti kako bi diplomirala, a onda mi je, svega sedam dana kasnije, došla ponuda za ulogu Chelsea", ispričala je svojedobno Jennifer.

Bilo je to veliko iskustvo za Jennifer, dobila je ulogu Sheenove zaručnice i igrala je u 36 epizoda serije. Njezin odnos s glumcem bio je prilično dobar i zabavan. "Bio je normalan, fin i zabavan. Dok smo radili, imala sam sjajno iskustvo s njim. Sjajno sam se slagala s Charliejem. Radio je svoj posao i bio sjajan. Dok smo snimali, nisam čitala niti se bavila tabloidima. Imala sam dvoje male djece, radila na diplomi. Dolazila sam na set, a sa seta odlazila kući", ispričala je Taylor.

Trud i rad isplatili su se, a glumici je serija poslužila kao sjajna odskočna daska u karijeri.

Seriju 'Dva i pol muškarca' možete gledati svakog radnog dana u večernjem terminu na RTL2.