Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TUGA VELIKA

Bilo je to njihovo zadnje putovanje: Marija i Šukrija Šeremet iz 'Večere za pet' poginuli u tragičnoj nesreći...

Prošli vikend na autocesti ugasila se jedna ljubav. Živote su u prometnoj nesreći izgubili Marija i Šukrija Šeremet, koje ste imali prilike upoznati u RTL-ovim emisijama. Danas ih se nažalost samo sjećamo.

Edita Misrić Vrkljan/ 16.7.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veseli i puni života bili su Marija i Šukrija Šeremet kada su sudjelovali u RTL-ovim zabavnim emisijama "Večera za pet na selu" i "Dođi, pogodi, osvoji". U trećoj životnoj dobi, nakon godina i godina rada, odlučili su uživati u životu i u društvu jedno drugoga. U tom duhu i raspoloženju krenuli su prošli tjedan u Split na proslavu Marijina 70. rođendana. No, bilo je to njihovo posljednje putovanje. Životi su im prekinuti na autocesti A1 kada su se zaustavili u lijevoj traci kako bi promijenili puknutu gumu. Silina udarca kombija koji je naletio usmrtila ih je na mjestu.

Živjeli su u Ogulinu gdje je Šukrija radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo je trebala biti njegova zadnja godina prije konačnog umirovljenja. "Ja i moj doktor muž… Najbolji momenti života su meni sada sa njim. I prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostajanstvo i išla sam težim putem i više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego što mi je kose na glavi, ali ponosna sam na to", pričala nam je svojedobno Marija.

Marija je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a voljela je isticati i kako je proputovala svijet. Najviše joj se svidjelo u Australiji koju je sanjala još jednom posjetiti. Marija je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi. Njezin Šukrija je svirao harmoniku, a zajedno su pronašli harmoniju i ljubav života. Mnogim ljudima se to ne dogodi tijekom cijelog života.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba