Novosti

Biste li prepoznali Kelly i Buda?

Pogledajte što danas rade zvijezde humoristične serije 'Bračne vode' – Kelly i Bud!

Press
10.10.2016 16:00

Američka disfunkcionalna obitelj Bundy , čija je glava kuće naravno otac Al Bundy, koji provodi žaleći za danima svoje prošlosti i za sav svoj neuspjeh krivi suprugu Peggy Bundy, jedna je od popularnih američkih serija koja se emitirala desetak godina s 11 sezona. Peggy i Al su imali dvoje djece – zgodnu, glupu i popularnu kćer Kelly i pametnog, ali nepopularnog sina Buda Bundyja .

Atraktivnu plavušu Kelly je glumila američka glumica i dobitnica Emmy nagrade, Christina Applegate , kojoj je zahvaljujući ulozi u 'Bračnim vodama', procvjetala karijera.

Christina ima uspješnu karijeru, živi s Marynom LeNobleom, majka je prekrasnoj petogodišnjoj Sadie Grace i trenutno snima novi film.

S druge strane, pametnog Budyja je glumio američki glumac i pjevač David Faustino . Osim što je popularan po seriji 'Bračne vode', David je ostvario više od 150 uloga u dosadašnjem glumačkom putu. Bio je oženjen do prošle godine, ali i neuspješan reper, koji danas ima djevojku Lindsay Bronson s kojom ima jednogodišnju kćer Ava Marie Grace.

Lijepu Kelly i pametnog Ala i dalje pratite u humorističnoj popularnoj seriji 'Bračne vode', od ponedjeljka do petka u 20:55 sati, na RTL Kockici!