Ostalo

Baby boom kod RTL-ovih bivših kandidata! Prinovu iščekuju Iva i Sandi iz 'Superpara' te Ana i Dominik iz...

Ana i Dominik iz 'Života na vagi' sve su razveselili objavom kako će iduće godine postati roditelji, a isto su na društvenim napravili i Iva i Sandi iz 'Superpara'

RTL.hr
26.12.2022 12:03

Ovaj Božić poseban je za nekolicinu RTL-ovih bivših kandidata. Početkom studenog, na drugu godišnjicu veze, Dominik Kračun zaručio je Anu Žderić , a tada su u razgovoru za RTL.hr otkrili kako vjenčanje planiraju za 2024. godinu u Slavoniji. Ovi bivši kandidati 'Života na vagi' nisu bili u istoj sezoni, a upoznali su se vani. Romansa se vrlo brzo razvila, pretvorila u ljubav, a sada stiže i, kako bi se reklo, kruna njihove veze. Naime, da iščekuju prinovu, objavili su na Badnjak te napisali: "Naš najveći dar odmotat ćemo u lipnju 2023. godine". Ana je na svom Instagramu napisala i kako je trenutačno trudna 13 tjedana, a mnogi su požurili čestitati sretnom paru u komentarima. Jedan od njih je bio i njihov trener u showu, Edin Mehmedović .

Sretnih vijesti ima još jer su trudnoću na sam Božić objavili i bivši kandidati 'Superpara' . Slovenci Iva i Sandi Petelinc , pozirali su ispred okićenog bora s fotografijom s ultrazvuka i tako obznanili veliku vijest. "Sretan Božić svima želimo nas troje", napisali su sretni supružnici. U komentarima su im čestitali i brojni drugi kandidati tog showa, kojima je neizmjerno drago što su Iva i Sandi napravili i ovaj korak.

Prijavi se u novu sezonu 'Superpara' na rtl.hr/show/prijave.

Prijavi se u novu sezonu 'Života na vagi' na rtl.hr/show/prijave.