Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jer ste vi to tražili

Da, istina je! Božidar Miodragović peći će kolače u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'

Nova sezona blagdansko-kulinarskog showa uskoro počinje na RTL-u, a kako je već najavljeno, u njoj će sudjelovati brojna poznata lica iz 'Večere za 5 na selu' - neka najomiljenija, a neka skandalozna.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 9.12.2021. u 11:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon objavljenog teksta u Slobodnoj DalmacijiRTL je zaprimio brojne upite gledatelja koji s nestrpljenjem čekaju odgovor. A kako ne biste predugo čekali, jer gledatelji su uvijek najvažniji, ovim putem možemo potvrditi kako će popularni kandidat iz 'Večere za 5 na selu', predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara, kuhar koji prirpema jela 'A kategorije' kakva se mogu jesti samo u hotelima sa 5 zvjezdica Božidar Miodragović biti jedan od sudionika nadolazećeg showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Međutim, Božidar neće kuhati sam, nego u timu jer će gledatelji u novoj sezoni gastro božićne priče pratiti kuhanje i pečenje čak pet timova, a svaki tim imat će po tri kandidata. Osim 'skandaloznog' Božidara, u emisiji će sudjelovati brojna poznata i omiljena lica iz 'Večere za 5 na selu' uz koje će se žiri, ali i publika dobro zabaviti. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„S obzirom na to da se 'Večera za 5 na selu' pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom. U ovoj sezoni vodili smo se time da, bez obzira na sve probleme i 'Grincha' koji će nas posjetiti na setu, na kraju ćemo uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču“, ističe Danijela Habek, producentica showa 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'. 

Ne mora vas biti sram, priznajte da jedva čekate novu sezonu, a show 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' ne propustite pogledati uskoro na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR

Mojmira posve direktno, kao i uvijek: 'Ne volim dobiti šal i rukavice jer mi se šal sigurno neće sviđati, a rukavice će mi biti premale'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba